Sunday, 25 March 2012

Serius Cute - Video Awal Ashaari Propose Kepada Scha Alyahya Secara Live


So damn sweet!

Aduh............ this is sweet bro! +10 ...... Tahniah!



39 comments:

  1. Replies
    1. Besok ko amik hadiah perkahwinan ngn OBE

      Delete
  2. Pehal nak melamar2 lagi? 1 Malaysia dah tahu korang nak kahwin! Noharammmmm tol perangai artis nie!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Publisiti bro. Mana tau kot2 nanti ada orang sponsor majlis perkahwinan derang. Hahaha.

      Delete
    2. u jelly? tak bleh melamar depan 1 Malaysia. so sad..

      Delete
    3. Betul bro noharommmmmm tul.....pompuan seme akan expect camnie la nanti naharommmmmmmmmm punya artis

      Delete
    4. ni sume dakyah adinda evans

      Delete
    5. Killer13ee, series aku x jelly ke, melly ke, kelly clarkson sekalipun tak...
      Yang aku pertikaikan, kenapa nak proposed2 bagai? Orang semua dah tahu diorang nie dah nak kahwin, siap nak tuko2 tarikh kononnya sama dengan Yusry & Lisa. Wat de heck nak proposed? Lainlah kalo si Scha tue memang xder ape2 perancangan nak kahwin ngan si Awal, Nie dah prepare segala. haisshhh....

      Delete
    6. Biasala bro..nama artist...secara xlngsung bleh tarik sponsor...ko ni...otak kena bisnes, bisnes...

      Delete
    7. aku tak tau pun diorang nak nikah? keh3

      Delete
  3. Replies
    1. yeah beb!!!!!! bukan ke mamat ni gay ke?

      Delete
    2. serius, sejak bila awal jadi straight ??
      ke kerana dia nak menutup cerita gay beliau ??
      jeng jeng jeng~

      Delete
  4. alahai, apa salahnya.. just for the memory.. ingat sampai ke tua.. sweet ape.. we only live once..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tua dh pkir mati je.xder nye tgok gmbr bini mde2 dlu.nk fap x larat

      Delete
    2. talking bout old.. my father is 80.. he forget things.. sometimes i need to remind him what he had for dinner.. so okla, ape salahnya nak cakap pasal benda lain.. yes he's old and dying but its not like i need to remind him that every time.. apa salahnya nak ingatkan benda2 yang sweet zaman muda die.. huh.. kan dah emo tibe2..

      Delete
    3. wuwuwu..btul jgk..DAD u are my buddy.

      mlm smlm bru pas lpk mgeteh kt mamak tgok bola

      Delete
  5. haha, awal nak gne ayat dalam syurga cinta, tp to shy to speak it out loud, "saya nak jadikan awak yang halal untuk saya"
    obe, sila share macam mana ko melamar miss mean

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. kuda perhatian lagi kuda dari Julia Roberts

    ReplyDelete
  8. Some of you ppl here just don't get it, planning to get married & being proposed to are two different things. Planning to get married means you both have the same direction where the relationship is going to, but to kneel down & propose the woman that you love asking her hand for marriage takes A LOT of courage. Tak semua lelaki manpu buat ni sbb dlm culture kita hal urusan berkahwin selalunya diserahkan kpd ahli keluarga yg lagi tua. Proposing is indeed a new culture in the Malay society but speaking from personal experience, it leaves behind a very special, personal memories to both man & woman. I will always remember that day when my husband get down on his knees & proposed me. Rasa sgt bahagia bila difikirkan balik moment tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tp tu cra tu dh bosan ah.
      lamar lah dgn menyanyi
      sambil guling2 kat bukit, cak2 kat pkok ke

      Delete
    2. maaf sayang proposal saya tak sweet

      but I DO LOVE U........

      Thanks for accepting me as your husband MISS MEAN bb

      Delete
    3. OBE miss meen suh ko buat video cam tu...hahahaha...

      Delete
  9. sweet lelaki ngis kan wey? harharhar :P

    ReplyDelete
  10. B+ sbb takde hugging-hugging n kissing. alang-alang dah nak jadi omputeh, lajakkan ajer lah...

    merisik tu proposed la, lagi comeii dan gentle apa. mana lagi gentar yop, minta persetujuan anaknyakah atau bapanyakah?

    siapakah yang cukup macho jumpa bakal bapak mentua ko, cakap 'minggu depan rombongan saya datang merisik + meminang' dengan lancar tanpa berbuih mulut? har har har

    ReplyDelete
  11. OBE, patut ko buat camtu pd miss meen....baru kecoh 1 dunia blogger...silap2 berduyun ko dpt sponsor...hahahahaa

    ReplyDelete
  12. why must we label cara kristian...it does not bring harm...it brings joy...so why not

    ReplyDelete
  13. A real man only cry when their favourite football club lost to a regulation battle club...and not qualify to champions league. Manly tears for woman are dumbass but for football club u the man!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ye ker? kalau mcm tu kahwin la dgn your favourite football club. ask them to take care of you, when you grey and old

      so sweet

      Delete
  14. tahniah awal & scha...ti da kawin jgn masok rancangan sehati berdansa yerk...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails