Wednesday, 21 March 2012

Serius Cool - Kereta DeLorean Back to The Future Versi Lego (8 Gambar)


Nice!

Tahukah anda mengikut cerita Back to The Future part 2, lagi 3 tahun kita akan mula menggunakan kereta terbang macam DeLorean dibawah? Kasut Nike akan zip dengan sendiri dan pemakaian tali leher dua kepala akan menjadi cool? Yeah sounds like crap tetapi you have to agree model berskala 1:15 kereta mesin masa BTTF rekaan Orion Pax' ini sangat awesome. Tayar boleh lipat dan siap dengan Mr Fusion. Cool beans!






Laporan asal Orion Pax via Geekologie

12 comments:

  1. serius cool, serius aku jeless

    ReplyDelete
  2. nk stu!!! menjual handmade keychain at galeritiqa.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. nak dua!! menjual keychain selfmade at makkauitam.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. dah dekat 2 minggu duk layan kat HBO..
    Part 1,2,3.. :)

    ReplyDelete
  5. nak tiga!! menjual keychain selfmade at makkauitammanis.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. xcukup skepeng,wa punya roti pun lu cilok td..



      keychain2 lama dr tahun 1977 smpi 2012 utk dijual tp wa xde website aarrr

      Delete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails