Friday, 23 March 2012

Serius Cool - Bantal Berbentuk Batuan Sungai (8 Gambar)


Nice!

Bantal berbentuk batu oleh Smarin. Do like!






Laporan asal Smarin

26 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. syazyammeer ko taip 1st kan..............
      xyh lh mlu2

      Delete
    3. ikan bilis ko mcm tahu2 jer kn

      Delete
  2. wow. i hope one day they will create tilam macam sungai yang mengalir.

    ReplyDelete
  3. batu sungai? kuih tepung gomak lah!

    ReplyDelete
  4. pergh
    smart seyh
    sesuai bg yg minat alam semulajadi
    hahaha

    http://lai-journeyoflife.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. ape ko taip panjang2~ taip pendek2 dah la~


      fuuuhhhhh...

      ohsenyum.blogspot.com

      Delete
  5. boleh troll ni, 1st day letak bantal..2nd day utk member yg tak paham2 asik nak lepak rumah tu letak bat betul..amacm kepala?hahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. pesyen badang larat angkat batu berat

      Delete
  6. nak satu..... "Blog ohsenyum"

    ReplyDelete
  7. I should get this as soon as possible. Jadi tak perlu lah aku ke Lubuk Tupah lagi semata² nak merasai pengalaman bermain di atas batu bersama kekasih aku. Terima kasih Obe! Salam 1 Malaysia!

    ReplyDelete
  8. nice2.menjual handmade keychain at galeritiqa.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. Have to admit yang benda nie memang cool dan selesa. :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails