Tuesday, 6 August 2013

Serius LOL - Apabila Mat Saleh Dipaksa Makan Belacan


LOL

Aku sendiripun tak makan belacan actually. Sambhaal bellachan ... seems legit! By the way Indo dah butthurt video ini kata belacan dari Malaysia bukan Indonesia. 

Thanks @roodee8845 


9 comments:

  1. belacan kena bakar. bkn sangai mcm tu..pastu mn ada org mkn belacan directly..buat sam,bal belacan pon failed

    ReplyDelete
  2. yang bijak sangat makan macam tuh je nape. memang la tak sedap..

    ReplyDelete
  3. cuba buat sambal tumbuk lada hijau, kasi pedas makan dgn nasi +ikan kering perghhhhhhhhh!

    ReplyDelete
  4. Indonesian panggil terasi. Mana diaorang kenal belacan

    ReplyDelete
  5. kenapa video ni tunjuk malaysia cm kuno sgt??? amek footage 80 an je..sigh

    ReplyDelete
  6. orang putih tak reti makan belacan sama macam orang melayu tak reti makan keju.

    ReplyDelete
  7. tgk video last skali bila dh jadi smbal baru diorang tau sedap ke x....

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails