Friday, 2 August 2013

Serius Cool - Nujum Robot Di India (11 Gambar)


Nujum Pak Jaeger

Di India budaya menilik adalah sangat popular. Contohnya sebelum berkahwin tilikan jodoh dan keserasian dua orang mempelai harus dilakukan. Kalau anda dah tengok cerita Sivaji The Boss anda pasti ada tengok scene Sivaji tak dibenarkan kahwin kerana takut nyawa pendek. Obsesi orang India dengan tilikan sudah berlaku selama ribuan tahun kerana orang India adalah bangsa paling awal mendalami ilmu astrologi dan kajian jasad samawi.

Biasanya tilikan dilakukan oleh ahli nujum dengan mengambil tarikh lahir dan waktu kelahiran orang yang ingin ditilik. Kemudian seekor burung akan memilih tilikan secara rawak. Tetapi kini sudah ada nujum robot di India. Anda memasukkan sendiri tarikh lahir dan waktu kelahiran anda kepada nujum robot dan ia akan memberikan tilikan berbentuk audio secara automatik. Seems legit.  




Laporan asal Oddity Central

7 comments:

  1. manusia program robot, manusia dgr cakap robot. gj!

    ReplyDelete
    Replies
    1. lg ok dr allah ciptakan kita sbg manusia tp pki nama jin :)

      Surat Khabar Harian Metro @ ZirahNamia's Blog

      Delete
  2. kahkah aku nampak ironman

    ReplyDelete
  3. selekeh gila robot.. sama mcm tuannya..

    ReplyDelete
  4. >>jasad samawi

    lama gila tak dengar istilah ni.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails