Thursday, 7 February 2013

Serius - Berpantang Ajal Sebelum Maut Seorang Pemandu Motosikal


Woah!

Ini namanya ajal belum sampai lagi!


29 comments:

  1. ANON FIRST!!! YEAY

    #ANON PUBLICITY

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodo eja pon salah. publisimplyfuckingsiti - ni betul

      Delete
    2. JANJI GUA FIRST. LU ADA??

      #ANON PUBLICITY (PUBICITY!)

      Delete
    3. FIRST!!!!

      #ANON POYO

      Delete
  2. AYUUU AKU CINTA PADAMUUUUUUU

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kami dah tangkap AYU dengan Throng Vinh...

      #ANON JAWI

      Delete
  3. Replies
    1. motif muka ko kluar kat entri cadangan??

      gay!

      Delete
  4. AKU INGIN HAZWANI HUZAILI HANAIZAL TAHU YANG AKU AMAT MENCINTAINYA, WALAUPUN KINI KAMI LOST CONTACT MOGA TUHAN TEMUKAN KAMI KEMBALI

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mohon pegi bunuh diri

      Delete
    2. Romantiknya ko.mesti hazwani terharu.BANkami

      Delete
    3. mohon bersegama dengan patung segama

      #Anon Segama

      Delete
    4. Aku dah kena tangkap basah...

      #ANON HAZWANI HUZAILI HANAIZAL

      Delete
    5. sila telan racun rumpai untuk tujahan cinta klimaks

      Delete
  5. Pemandu motorsikal, penunggang kereta

    ReplyDelete
  6. Saya berusia 43 tahun dan masih bujang kerana belum bertemu jodoh. Sejak remaja hingga dewasa, saya aktif melakukan onani, kadangkala lima hingga enam kali sehari.

    Kini saya terasa sakit di bahagian ‘vas deferen’ sebelah kiri selepas mengambil Bio Zink sebagai makanan tambahan. Saya juga kini kurang mendapat regangan di waktu pagi.
    Apakah puncanya dan adakah makanan tambahan ini mempunyai kesan sampingan kepada tahap kesuburan saya?

    ReplyDelete
    Replies
    1. jangan onani bro...nnt lama2 tangan hang pun pdai seliuh...baik ko bayar pondan isap konek ko haha...

      Delete
    2. ini semua POYOOOOOOOOOOOOOO

      tukar kerajaan

      Delete
    3. saya suka onani

      #ANON ONANI

      Delete
    4. Saya selaku wakil ANON JAWI meminta kepada semua agen ANON untuk melaporkan kejadian onani. Pihak kami akan rush dan membanteras perkara mungkar ini!!!

      #ANON JAWI

      Delete
    5. Mohon dapatkan petunjuk dari DR Rozmey.

      #BANkami

      Delete
  7. BOLEH BETA TUJU LAGU...

    Bersatu Kita Bersatu
    Dengan Setia Berganding Bahu
    Jiwa Teguh Berpadu
    Kita Rumpun Melayu

    Bersama Kita Bersama
    Mendukung Hasrat Semua
    Berjasa Pada Bangsa
    Agama Dan Negara

    Lambang Kita Yang Gagah
    Dipandang Mulia Dan Indah
    "Bersatu, Bersetia, Berkhidmat"
    Cogan Katanya
    ANONNNNNN Terus Mara
    Untuk Rakyat Malaysia


    RAJA ANON

    ReplyDelete
    Replies
    1. hidup umno hanya org kampung yang miskin bela PKR,dgn harapan PKR dapat ubah nasib miskin mereka bodohnya,kalut kampung bodoh,pemalas tapi nak hidup senang.pukima punya penyokong fuckatan,ingat DAP cina kafir nak tolong korang ke bodoh?

      Delete
  8. cacai detect.

    ReplyDelete
  9. moral of the video... bile brenti utk lampu merah motosikal tuh brenti kat dalam lane ye bangang! bukan tempat orang nak melintas or tempat kenderaan nak lalu..

    orang bangang yg tak ikut peraturan jln raya mmg patut mati.. kenape la kontena tuh tak hempap dia betul2.. mesti penunggang motosikal yg tgk video dia mati tak brani brenti depan2 lane lepas tu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails