Friday, 2 November 2012

Serius Sadis - Cikgu Tadika Yang Kejam Macam Iblis (8 Gambar)


Cikgu Iblis!

Gambar di bawah ialah gam,bar Yan Yanhong, seorang guru tadika di Blue Peacock Kindergarten di provinsi Zhejiang China.  Gambar beliau mendera kanak-kanak di bawah jagaan beliau  tersebar di internet dan akibatnya beliau dipecat serta merta.

Warga internet kemudian menjumpai laman sosial milik Yan Yanhong dan menemui beberapa lagi gambar beliau mendera kanak-kanak. Apabila disoal kenapa beliau mendera kanak-kanak malang ni berliau berkata "ianya sekadar suka-suka"

Oh dear cikgu yang sikfak ada di China. Agaknya di negara berapa ramai manusia yang diberikan tanggungjawab untuk mendidik juga terdiri dari golongan sadis? Harapnya tak ada tetapi kita tahu golongan PEDO ada dikalangan guru. This is unaceeptable also.


 

Laporan asal ChinaSmack

31 comments:

  1. Replies
    1. abes tu hebatlah?

      Delete





























































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































































    2. Kau cipta kenangan indah
      Kau berikan aku cinta
      Kini kau hancurkan dengan tingkahmu

      Mungkin ini memang takdirku
      Kerna mencintai dirimu
      Biarlah ku simpan rasa ini
      Di dalam lara

      Walau susah untuk ku melupakan
      Detik-detik gelisah perpisahan
      Kerna itulah akhir cerita cinta
      Kau dan aku

      Tidak sesekali ku ingin memiliki
      Cinta dusta yang telah kau berikan
      Jika aku tahu tak mungkin ku mahu
      Kau bersamaku

      Walau susah untuk ku melupakan
      Detik-detik gelisah perpisahan
      Kerna itulah akhir cerita cinta
      Kau dan aku




























      Delete
    3. kesian tengok budak2 tu... byk betul kes mcm ni kat china...

      idop registered user!

      Delete
    4. hidop anti parasit!!!

      Delete
    5. peduli apa registered user...bukan syok pun jadi macm lu tu noob...registered then bertenggek kat blog yang ramei viewer..pastu promote link blog sendiri...komen2 sekadar nak letak link jer...
      hidop anti noob!!!!

      Delete
    6. hahahaahh amik ko.

      Delete
    7. Aku nak terajang cikgu bodoh tu.

      Delete
    8. Cikgu Tadika Yang Kejam Macam Najib

      Delete
  2. kenapa kerajaan malaysia tak nak bagi BR2M kt aku???

    ReplyDelete
  3. AHAHHAHAHAHAHAHAA
    AHHAHAHAHHAHAAHA
    AHAHAHAHHAHAHAHAHA
    AHAHHAHAHAHAHAHHAHA

    ReplyDelete
  4. tu mmg dajjal sial punya nakharom. 1st babi!

    ReplyDelete
  5. nate cino makey babi meme peranga ginih. kalu kawe jumpo depey2 kawe timbuk laluh muko demo!

    ReplyDelete
  6. AMALAN gaya hidup sihat yang merangkumi pengambilan makanan seimbang, kerap bersenam, cukup tidur dan mendekatkan diri dengan agama antara cara terbaik untuk menangani tekanan.

    Bagaimanapun, kehidupan sukar dimiliki jika tiada kesungguhan untuk melaksanakannya. Tanpa disedari, tekanan menjadi elemen penting dalam hidup semua orang, termasuk kanak-kanak.

    Tekanan menjadi pewarna dan perencah kehidupan kerana tanpa tekanan hidup kita jadi hambar. Namun, tekanan yang berlebihan dan tidak diuruskan dengan baik boleh mendatangkan kemudaratan.

    Tekanan menyebabkan kita cepat letih, resah, risau, tekanan darah meningkat dan ada yang melegakan perasaan dengan makanan sehingga tidak sedar mereka sebenarnya makan terlalu banyak.

    Sebenarnya, ada banyak cara mudah dan sihat untuk menguruskan tekanan seperti:

    Mandi air suam untuk merehatkan otot yang tegang.

    Baring dan buat senaman pernafasan iaitu dengan menarik nafas dalam-dalam, tahan beberapa saat dan hembuskan nafas perlahan-lahan. Ulang beberapa kali hingga anda tenang.

    Jika ada keinginan untuk makan, fikirkan dulu apakah makanan yang anda mahu dan manfaatnya kepada anda. Biasanya dalam keadaan tertekan, kita cenderung memilih makanan berkarbohidrat kerana ia merangsang otak menghasilkan serotonin yang membuatkan kita rasa tenang. Namun dalam keadaan tertekan, biasanya ramai tidak sedar mereka makan banyak.

    Untuk meredakan tekanan emosi, anda boleh meluahkan masalah dengan bercakap dengan rakan dipercayai atau menuliskannya dalam buku. Senaman mudah seperti berjalan cepat juga boleh meredakan perasaan.


    Ada orang meredakan tekanan dengan membeli-belah. Walaupun kaedah ini berkesan, ia bukan cara sihat kerana anda boleh terdorong untuk membeli barang tidak diperlukan atau berbelanja berlebihan. Cari alternatif lain seperti berbasikal, berjoging, menari atau berenang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni pun sekor lagi..bodohny abadi..

      Delete
  7. Kan best, kalau Anon yang kena dera. hahahahahahahahahahagagagagagagagagaga
    Loser!

    ReplyDelete
  8. pompuan ni yg ptut kna rogol dan bunuh then bakar
    haha

    ReplyDelete
  9. Ayahanda Simpang2 November 2012 07:19

    1. PERTUBUHAN



    1.1 NAMA:

    Pertubuhan ini bernama PERTUBUHAN KEBAJIKAN DAN DAKWAH ISLAMIAH MALAYSIA atau PEKIDA MALAYSIA.

    1.2 IBU PEJABAT:

    Alamat tempat urusan Pertubuhan ini ialah No. 5 A, Jalan Pasar, 08000 Sungai Petani, Kedah Darul Aman. Alamat tempat urusan tidak boleh tanpa mendapat kebenaran dari Pendaftaran Pertubuhan terlebih dahulu.



    1.3 LOGO:

    Logo PEKIDA MALAYSIA berbentuk

    a) Buku/Kitab menggambarkan ilmu, iman dan taqwa.

    b) Obor menggambarkan memberi penerangan dan menyampaikan ilmu pengetahuan serta kemahiran hidup.

    c) Tangan berjabat salam melambangkan persahabatan, persaudaraan dan silaturrahim diantara satu dengan lain.

    d) Warna hijau melambangkan agama Islam

    e) Warna kuning melambangkan kedaulatan Duli Yang Maha Mulia Sultan dan Raja-Raja Melayu.

    f) Warna merah melambangkan keberanian, keperwiraan dan kecekalan dalam merealisasikan matlamat perjuangan.



    1.4 BENDERA:

    Bendera PEKIDA MALAYSIA ialah:

    a) Warna Hijau diatas

    b) Warna Kuning ditengah

    c) Warna Merah dibawah

    d) Logo PEKIDA MALAYSIA ditengah-tengah warna kuning.



    1.5 PENAUNG/ PENASIHAT

    Majlis Tertinggi PEKIDA MALAYSIA akan melantik seorang penaung diperingkat pusat dan seorang penasihat kehormat di peringkat pusat dan negeri.Manakala pengerusi ayahanda akan menjadi penasihat pusat dan negeri yang akan dibentuk sebagai sebuah Badan Penasihat PEKIDA MALAYSIA yang akan menjalankan tugas sebagai penasihat di semua peringkat.



    1.6 BAHASA RASMI:

    Bahasa rasmi PEKIDA MALAYSIA ialah Bahasa Melayu.

    ReplyDelete
  10. OBE dulu kena seksa cmni la...
    dia jadi mangsa...
    mangsa selalunya buat BLOG...
    hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obe kena dgn pedo la... tu yg dia korek kes2 pedo letak kt blog dia..hahahaha.. nokharom..

      Delete
  11. Gila agaknya pompuan ni.. cuba kalau dia yang kena..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari ni ini hujan renyai- renyai.. langitnya mendung saja.. samalah seperti mood aku pagi ini. tadi selesai lapor diri... aku balik ke pejabat. tak tahu apa yang membelengu fikiran.. tapi rasa bingung.. rasa resah. maybe perlu keluar dari pejabat untuk tenang- tenangkan hati...

      Delete
  12. cikgu betina ni patut hantar kat penjara lelaki kat US..biar banduan2 lelaki kat dalam tu yang LAYAN cikgu ni ramai2..

    ReplyDelete
  13. Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. menate kapir lit-lit

    ReplyDelete
  15. Cina mmg macam ini

    -Anti chinkies

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails