Thursday, 1 November 2012

Serius Review - Ulasan Grafikal Filem SKYFALL


O07 cool or lame?



32 comments:

  1. Replies
    1. kepala bapak ko!

      Delete
    2. Hubungi saya melalui email / sms:
      azizyusof3@yahoo.com
      014-5073549

      Saya bersedia untuk menjadi coach anda.
      Misi saya membantu rakyat Malaysia untuk mendapat manfaat yang sama seperti saya dan keluarga.
      Hubungi saya untuk analisa kesihatan secara percuma! :)


      WEI SILAKE
      TAK PAYAH LA NAK PROMOTE AIR SAMPAH KAU TU
      MENIPU LA

      YANG AKU TAU
      MAKAN SEIMBANG DAN BERSENAM
      ITU DAH CUKUP UNTUK KESIHATAN
      KIMEK NYE MLM

      MEREPUT LA DIKAU

      Delete
    3. yusof tu kan nama nabi. Astaghfirullah

      Delete
    4. sabar yusof aziz, teruskan tinggalkan link di mana2 anda mahu. walaupun minum herbalife yang anda jual tu mungkin tidak dapat jadi sehebat beckham dan messi, walau dikecam dan dimaki oleh anon2 bapok baru nak up ni yg tak berapa nak bijak ni, jgn putus asa... teruskan usaha

      Delete
    5. kat sini jer ko blh promote blog murahan ko tu... apsal ko xpromote kat aman/?? puih

      Delete
    6. kat sini jer? tu la kalau tak tau jangan bercakap mcm tahu semua benda, kan terserlah kebodohan diri sendiri. kat dunia ni ada blog serius dengan amanz (bukan aman/ ye) je ke? kesian...

      Delete
    7. jadi , kos sentiasa promot blog ko di smua blok yg ramai makhluknyake.. u go fackap now. sngat hodoh perjalanan hidup ko

      Delete
  2. Replies
    1. This particular 'Anon' is 'butthurt'~ LOL

      Delete
  3. aweks-o-meter, kebetulan atau kesengajaan?

    ReplyDelete
  4. lu sapa nak review filem?
    bodoh nye obe

    3line bersatu maju!

    ReplyDelete
  5. Ayahanda Simpang1 November 2012 at 18:44

    1. PERTUBUHAN



    1.1 NAMA:

    Pertubuhan ini bernama PERTUBUHAN KEBAJIKAN DAN DAKWAH ISLAMIAH MALAYSIA atau PEKIDA MALAYSIA.

    1.2 IBU PEJABAT:

    Alamat tempat urusan Pertubuhan ini ialah No. 5 A, Jalan Pasar, 08000 Sungai Petani, Kedah Darul Aman. Alamat tempat urusan tidak boleh tanpa mendapat kebenaran dari Pendaftaran Pertubuhan terlebih dahulu.



    1.3 LOGO:

    Logo PEKIDA MALAYSIA berbentuk

    a) Buku/Kitab menggambarkan ilmu, iman dan taqwa.

    b) Obor menggambarkan memberi penerangan dan menyampaikan ilmu pengetahuan serta kemahiran hidup.

    c) Tangan berjabat salam melambangkan persahabatan, persaudaraan dan silaturrahim diantara satu dengan lain.

    d) Warna hijau melambangkan agama Islam

    e) Warna kuning melambangkan kedaulatan Duli Yang Maha Mulia Sultan dan Raja-Raja Melayu.

    f) Warna merah melambangkan keberanian, keperwiraan dan kecekalan dalam merealisasikan matlamat perjuangan.



    1.4 BENDERA:

    Bendera PEKIDA MALAYSIA ialah:

    a) Warna Hijau diatas

    b) Warna Kuning ditengah

    c) Warna Merah dibawah

    d) Logo PEKIDA MALAYSIA ditengah-tengah warna kuning.



    1.5 PENAUNG/ PENASIHAT

    Majlis Tertinggi PEKIDA MALAYSIA akan melantik seorang penaung diperingkat pusat dan seorang penasihat kehormat di peringkat pusat dan negeri.Manakala pengerusi ayahanda akan menjadi penasihat pusat dan negeri yang akan dibentuk sebagai sebuah Badan Penasihat PEKIDA MALAYSIA yang akan menjalankan tugas sebagai penasihat di semua peringkat.



    1.6 BAHASA RASMI:

    Bahasa rasmi PEKIDA MALAYSIA ialah Bahasa Melayu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. asal xde yg beran nk reply komen yg nih..ape badigol sgtt..apedaaa....pekida ke pigidaaahhhh...hahahaha

      Delete
    2. Lepas tu abg long tiap2 mlm jd bonzer kelab, ayahanda plak makan duit pow, anak2 jd gengster.. pirrraahhh~!

      #gengster Anon#

      Delete
    3. SEBAB ANDA SEMUA KECUT @ BACUL TERHADAP PEKIDA
      OLEH YANG DEMIKIAN
      TIADA SIAPA YANG BERANI HENDAK KOMEN

      LIHATLAH SEMUA
      BETAPA HEBATNYA PEKIDA DALAM MENDIDIK MASYARAKAT

      ITU SEMUA FITNAH
      SALAH PEMBIKIN DRAMA BUAT IMEJ PEKIDA SEPERTI ITU


      AMAR MAARUF NAHI MUNGKAR

      3LINE/// BERSATU AMAN JAYA SEPAKAT MEMBAWA BERKAT

      Delete
    4. nak main pekida lancau ape kt sni??? xyah nk jd typo warrior la!!!

      Delete
    5. Pak Long Gagak Bersayap2 November 2012 at 21:34

      butuh hang . jangan main2 dengan PEKIDA


      awas padahnya!

      Delete
    6. Orang tak layan dah Pertubuhan-pertubuhan camni

      kalo persetubuhan tu mmg ramai yang layan.. contohnye tuan tanah kedaung encik obesiti

      Delete
    7. Tayah nak takut dgn pekida. Takut dgn Allah s.w.t shj

      Delete
  6. gak paham dong... natang gape nih??

    ReplyDelete
  7. Seorang lelaki yang serius. Semuanya serius. Hatta ketika berak sekalipun aku akan serius. Tak bole senyum masa berak kamu tahu. Kalau senyum taik tak keluar. Tahi benci senyuman dan gemarkan serius!

    Yang Benar...OBE...

    ReplyDelete
  8. Obe,

    Dlm excite o-meter tu, apa tujuan kau letak 'inalillah'?

    Kau tau tak apa maksud 'inalillah' tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. teringat masa baca komik Pendekar Laut. ada satu ayat Pendekar Laut cakap(tak lama selepas babak beliau berlawan dgn Orga di bulan) "Orga sudah kembali ke Rahmatullah". tak sangka aku family PL orang Islam...

      Delete
  9. Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. bodonye statistic pttla gmok

    ReplyDelete
  11. Pe bodohnye betekak pe salahnye org nk komen ke iklan ke, bnda free, korg baca ni pon kna byr kt obe ke ?, kite duduk spakat nk cari rezqi , bkn jadi hero bertaki typo mcm ni, dpt tak?

    ReplyDelete
  12. obe typo bermuar? asal xde org perasannnn...demm

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails