Thursday, 1 November 2012

Serius Cute - Bayi Arnab Tidur


AWWWWWWWWWWWWWWWWW

Cuteeeeeeeeeeeeeeeeee




23 comments:

  1. Replies
    1. cute betul baby arnab ni, secute registered user yg ohsem.

      Delete
    2. pelacur cute?g mati. nak bisjuito?

      Delete
    3. sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

      sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

      Delete
    4. sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

      sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

      sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

      sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

      sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

      sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

      sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

      sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

      sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

      sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

      sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

      Delete
  2. damn. late 2 minutes

    ReplyDelete
  3. halah halah halaaahhhh comeee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ayahanda Malim Gagak1 November 2012 at 18:49

      1. PERTUBUHAN



      1.1 NAMA:

      Pertubuhan ini bernama PERTUBUHAN KEBAJIKAN DAN DAKWAH ISLAMIAH MALAYSIA atau PEKIDA MALAYSIA.

      1.2 IBU PEJABAT:

      Alamat tempat urusan Pertubuhan ini ialah No. 5 A, Jalan Pasar, 08000 Sungai Petani, Kedah Darul Aman. Alamat tempat urusan tidak boleh tanpa mendapat kebenaran dari Pendaftaran Pertubuhan terlebih dahulu.



      1.3 LOGO:

      Logo PEKIDA MALAYSIA berbentuk

      a) Buku/Kitab menggambarkan ilmu, iman dan taqwa.

      b) Obor menggambarkan memberi penerangan dan menyampaikan ilmu pengetahuan serta kemahiran hidup.

      c) Tangan berjabat salam melambangkan persahabatan, persaudaraan dan silaturrahim diantara satu dengan lain.

      d) Warna hijau melambangkan agama Islam

      e) Warna kuning melambangkan kedaulatan Duli Yang Maha Mulia Sultan dan Raja-Raja Melayu.

      f) Warna merah melambangkan keberanian, keperwiraan dan kecekalan dalam merealisasikan matlamat perjuangan.



      1.4 BENDERA:

      Bendera PEKIDA MALAYSIA ialah:

      a) Warna Hijau diatas

      b) Warna Kuning ditengah

      c) Warna Merah dibawah

      d) Logo PEKIDA MALAYSIA ditengah-tengah warna kuning.



      1.5 PENAUNG/ PENASIHAT

      Majlis Tertinggi PEKIDA MALAYSIA akan melantik seorang penaung diperingkat pusat dan seorang penasihat kehormat di peringkat pusat dan negeri.Manakala pengerusi ayahanda akan menjadi penasihat pusat dan negeri yang akan dibentuk sebagai sebuah Badan Penasihat PEKIDA MALAYSIA yang akan menjalankan tugas sebagai penasihat di semua peringkat.



      1.6 BAHASA RASMI:

      Bahasa rasmi PEKIDA MALAYSIA ialah Bahasa Melayu.

      Delete
  4. nak serius hot laa.....

    ReplyDelete
  5. sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    ReplyDelete
  6. sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. terbaiklah! aku pernah guna. mmg menjadi :)
      (y)

      Delete
  8. Replies
    1. one kote kau brapi... typo bodoh! baik kau mampus. nk bisjuoit?

      Delete
  9. sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    sebenarnya apa pekdahnya korang anon2 ni merepek2 kat sini dgn tulis mengarut2 siap ada yg copy paste letak karangan, pastu org yg sama menyamar jadi najib la anwar la rosmah la nik aziz la syafiq nawi la. korang rasa lawak ke? nak buat lawak pun guna la registered akaun, at least org boleh dtg tgk blog korang, ni merepek2 cam haram jadu, last2 habuk pun tarak.

    ReplyDelete
  10. waaaahh. so fluffy!! tapi kenapa kejutkan die tido... sian die..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ZIRA...Nak Hisap Nenen?...Bleh?...

      Delete
  11. Seorang lelaki yang serius. Semuanya serius. Hatta ketika berak sekalipun aku akan serius. Tak bole senyum masa berak kamu tahu. Kalau senyum taik tak keluar. Tahi benci senyuman dan gemarkan serius!

    Yang Benar...OBE...

    ReplyDelete
  12. Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails