Friday, 9 November 2012

Serius - Penipuan Terbesar KTM Komuter


LIES!

Nampak sangat penipunya!




22 comments:

  1. KTM nie kadang2 nakal lar..

    ReplyDelete
  2. prinsip baru kot selari dengan komuter barunya tu..

    ReplyDelete
  3. ari2 naik komuter..tagline yg tak boleh dipercayai

    ReplyDelete
  4. hehe...kan ada inverted comma tu... kira macam perli la kot..haha

    ReplyDelete
  5. kite bakor dia !! kite bakor!! selama 20 tahun aku gune KTM.. aku rase skali je dia penah on time.. mungkin motto nih tercipta masa tu.

    ReplyDelete
  6. cam haramm punya slogann..
    p/s - en obe kita dah tutup komen as anon.. aku baru nak komen as anon.. dah kena login guna google id.. kantoi sudahhh..

    ReplyDelete
  7. dah nama yang menguruskannya orang2 Melayu cam korang jugak, memang la camtu...budaya last minit, tak tepati masa, kerja ala kadar...banyak company/organisasi diurus Melayu camtu...muhasabah diri kita wei..

    ...................
    Jemput Sokong Blog AURAT Ini:
    Jangan Bertudung Tetapi SEKSI.

    http://wanitamelayuseksa.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Aku rasa KTM on time waktu pagi org g kejer je.Lebih2 x de nye!

    ReplyDelete
  9. ktm antara bandar mmg salu delay, x on time...tp law ktm yg pi negeri2 utk perjalanan jauh, salu je on time...law kat tiket kata masa pelepasan pkul 3.06 pm, b4 3.06 pm tue ktm perjalanan jauh da sampai da, tepat or maybe 3.08 ktm tue da start gerak...dan ktm perjalanan jauh tue xpenah pun terlewat sampai kt destinasi.....

    ReplyDelete
  10. hahahaha ni paling lawak... penipo besar komuter. dah la lembab selalu delay, tak macam bullet train kat jepun, tepat gila masa sehingga ke saat.

    ReplyDelete
  11. hehehe salam KTM dari www.suarapemikir.blogspot.com

    ReplyDelete
  12. apsal komuter lambat? sbb dia share landasan ngn train lain, jgn ada yg nak compare dgn lrt etc..sbb landasan dia tak share ngn train lain..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan sebab tu encik. Tp sebab tren komuter byk yg rosak dr yg boleh digunakan. Sekian trime kasih.

      Delete
  13. ala..ktm lambat pun nak kecoh..standat lar..cuba korang terima je kelewatannya itu n pikir la solusi lain..naik moto ke, naik bas ke..xpun korang buat ketapi sendiri..hahak

    ReplyDelete
  14. TIDAK!! BIAR BETUL?? LAGU NASYID PALING BODOH SEPANJANG ZAMAN!
    Follow Me On : BLOG MAZEER | Berita Terkini Hiburan Sensasi!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails