Wednesday, 7 November 2012

Serius Klasik - Kuala Lumpur Suatu Ketika Dahulu (17 Gambar)


Woah!

Admit it.... Kuala Lumpur zaman dahulu nampak lagi cantik dan kemas. Sekarang agak serabut!




Laporan asal SkyScraperCity

30 comments:

  1. cantiknye..skang kl serabut, kotor, dan bahaya.. kes curi sana sini..

    ReplyDelete
  2. Aman damai bila anon xde... Haha...

    ReplyDelete
  3. Kuala Luympur - salah satu cara baru mengeja Kuala Lumpur

    ReplyDelete
  4. depan cahaya suria takde menara maybank ..kurang orang dkt situ ..takjub ..jalan tak sesak ..dua kali takjub ..owh amannya kl time tu

    ReplyDelete
  5. Aman bila tiada makhluk asing yang berkerja....

    ReplyDelete
  6. aku rindukan KL yang lama....

    ReplyDelete
  7. hang tuah mana hang tuah? hang tuah dulu pernah duduk di key ell juga

    ReplyDelete
  8. Bangunan2 ni, zaman ni, masih ada hasil kederat org tempatan. Buruh bangunan tu masih salah satu kerja biasa orang local.

    ReplyDelete
  9. That bus... please revive that kind of bus. It's darn coolio~

    ReplyDelete
  10. suke KL yang dulu2, nampak lagi nais.

    ReplyDelete
  11. aku xkenal kl yg ini..1st g kl tawun 94 meme dh berselirat dah..in b4 'kampung giler ko ni g kl tawun 94'

    ReplyDelete
  12. Town Hall tu tempat aku naik buai dulu... skrg dh jd balai kebudayaan kalo x silap

    ReplyDelete
  13. seteshen lah sial . patut kekalkan perkataan tu ,haha

    ReplyDelete
  14. SETESHEN SETESHEN SETESHEN SETESHEN SETESHEN SETESHEN SETESHEN SETESHEN SETESHEN SETESHEN SETESHEN SETESHEN SETESHEN SETESHEN SETESHEN SETESHEN SETESHEN SETESHEN SETESHEN SETESHEN SETESHEN SETESHEN

    ReplyDelete
  15. Those freaking flyovers are hodohifying our city! i demand all move underground in the future!

    ReplyDelete
  16. Gombak Brigde serius lawa dgn panggung bandaraya, perhh mcm oversea sehhh dulu2

    sekarang ni dh jalan besar dh..

    ReplyDelete
  17. korang bingai nk mati ke

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails