Saturday, 10 November 2012

Serius Cool - Gadis Tanpa Tangan Menjalani Kehidupan Normal


Respect!

Ketiadaan tangan bukan penghalang untuk menjalani kehidupan yang normal. 



10 comments:

  1. mensyukuri nikmat tuhan :)

    ReplyDelete
  2. awesome. ingat senang ke pandu kereta macam tu?? HOHOHO

    follow and buka blog ini.
    http://theeytahcollection.blogspot.com/
    boleh beli shawl. boleh beli beg yang cantik2 dengan harga yang berpatutan
    jangan lupa =)

    ReplyDelete
  3. Tajuk yang sederhana saja.
    Usaha lebeh lagi.

    follow and buka belog ini.
    http://the-apa-ntahcollection.blogspot.com/
    Jangan lupa beli seluar dalam. boleh beli singlet yang cantik2 dengan harga yang berpatutan. Jangan tawar-tawar la harem oi. Blog serius ke tak serius ke, semua blog tempat tempek iklan macam aku aje. Cakap banyak tak mau...follow and buka belog aku.
    jangan lupa jilaka semua =)

    ReplyDelete
  4. Bersyukur la kita yang sempurna ni, kat luar saner ramai lagi yang lebih susah dari kita, ni ade masalah sket naik tingkat 40,nak terjun... bongok

    ReplyDelete
  5. Adoiiii... aku yang cukup sifat ni pon tak leh buat cam tu... Seat belt tu... fuh..... mulai hari ni I promise to myself... I'll use the seat belt....

    ReplyDelete
  6. byk aku tengok video howto without arms tu... kat US diorang sangat open dan tak kisah tonjolkan diri utk memberi panduan kepada orang lain yang senasib, malah masyarakat jugak tak kisah dan support. kalau kat malaysia golongan OKU (orang kelainan upaya) sentiasa di pandang sebelah mata membuatkan mereka selalu rasa rendah diri dan terpinggir

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails