Thursday, 15 November 2012

Serius Cool - Datin Seri Dr Rosmah Sangat Berbakat Menari


1Bangga!

Datin Seri Dr Rosmah Mansur ialah first lady yang sangat versetil. Beliau bukan sahaja pandai menyanyi tetapi beliau juga seorang penari yang sangat berbakat. Kita sangat bangga ada wanita pertama yang sangat Bollywood. 



27 comments:

  1. Mcm Hipopotamus.. =)) =)) =))

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. diakan pengasas permata negara. program permata ada permata seni.tu yang pandai menari hukhukhuk peace

    ReplyDelete
  4. bangga sangat doww..(tangan di dada mata ke atas)

    ReplyDelete
  5. kah3,lawak la jgak. Tgk da mcm... *This part of comment also has been rem0ved by the fat auth0r.

    ReplyDelete
  6. gue bersyukur gue dapat mengepost comment ini dengan sekali captcha saja ...jika orang lain mereka memerlukan magnifying glass....... dan gue juga bersyukur gue dapt hidup di negara ini yang dipimpin oleh Dato' Sri Haji Mohammad Najib bin Tun Haji Abdul Razak dan isteri nya Datin Seri Dr Rosmah Mansur yang amat berbakat dan bisa pergi jauh ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh ya gimana aku bisa terlupa sih................................konet-konet

      Delete
  7. isteri kepada pemimpin negara ISLAM..ishk2...

    ReplyDelete
  8. Hmmmm... semua orang tahu apa semua orang cakap lepas tengok video ni nant.

    I admire her efforts anyhow.
    :)

    ReplyDelete
  9. dia ni tak malu ke?

    isteri kepada seorang PM berkelakuan seperti penari upahan; buat show di khalayak ramai. dan dulu dia bukan penari pun.

    agaknya inilah makna 'Wanita Pertama'. x pernah aku tgk isteri2 PM terdahulu buat mcm ni.

    ReplyDelete
  10. mohon jangan kutuk rosmah mansor, wanita pertama negara. dia bukan sahaja hebat dalam memberi pendidikan awal kanak2, malah sangat pandai menyanyi dan menari... tak hebat ke?

    ReplyDelete
  11. atleast her hair looks kinda normal than the usual..heheee...

    ReplyDelete
  12. biasala muda2 dulu g clubing...

    ReplyDelete
  13. aku tgk 11sec ja..xsanggup nk tgk smpai habis..takot nnt rugi makanan yg aku bru mkn td..itu pun nmpak dh mcm kayu bergolek dr atas bukit ja..haha

    ReplyDelete
  14. Circus jenis apa ni Obe. Kat mana ni..

    ReplyDelete
  15. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails