Tuesday, 6 May 2014

Serius WTF - Skill Parking Kereta Level TROLOLOL


Wow

Amazing parking skill brah! 




Sumber @NurazieraZainal

21 comments:

  1. Replies
    1. Oh Rozana

      keheningan malam ini yang membuatku sedih
      sembilu rasa mengiris bisjut & royi di relung hati
      bangla teriak dan ingin tumpahkan segudang tangis
      mengapa jadi bisjut & royi terasa miris

      Oh Rozana

      Bisjut & royi berkecamuk di dalam jiwa
      Galau dan gundah mengelayuti sukma
      Meradang dan Kecewa akibat bangla
      Pandanganku melayang jauh ketatapan hampa
      Imajinasi melayang bersama bisjut & royi

      Oh Rozana

      Pedih…Hati ini
      mengapa jadi pedih yang kurasakan
      Mengapa jadi sepi dalam hiruk pikuk keramaian jejaka bangla
      mengapa berubah jadi bisjut & royi
      mengapa semua menjadi tak indah tuk kupandang

      Oh Rozana

      Aku terpaku sendirian dalam pekat malam .
      Terkurung dalam dekap risau kegalauan
      Terkungkung dalam kepedihan dan kesedihan
      Terpasung di sudut kedai bisjut & royi

      Oh Rozana

      Kegundahan telah membunuh rasa kantuk
      mungkin kuterjaga semalam suntuk
      mencari seketul bisjut & royi
      dalam hening sunyi ku berlari membawa bisjut & royi
      dalam duka ku cuba memakan bisjut & royi
      coba bertahan dan temukan seketul bisjut
      dalam asa kuberharap dapatkan bisjut & royi

      Nak bisjut?

      Delete
  2. [ jenaka ] siapa si bangla 'nak bisjut' yang sebenar ? boleh ramai2 hentam mangkuk ni http://bit.ly/1mxJaq8

    ReplyDelete
  3. pintu habis~

    minat seni grafik dan ingin memuatturun vektor percuma?
    jemput singgah dan follow akiwaart.blogspot.com
    thanks ^_^

    ReplyDelete
  4. parking macam sial!!!!

    ReplyDelete
  5. stupidity beyond obe's level

    ReplyDelete
  6. Saya masih bujang dan tidak pernah melakukan hubungan kelamin. Adakah normal sekiranya bukaan rongga faraj itu sentiasa terbuka dari bahagian bibir dalam?

    Selain itu, terdapat bahagian yang tersembul keluar daripada rongga terbabit. Adakah bahagian terkeluar itu selaput dara?

    ReplyDelete
    Replies
    1. x tau cuba tanya yang arif pasal hal ni

      Delete
    2. jangan jadi bangang boleh?

      Delete
    3. itu bukanlah selaput dara. itulah yang kita panggil bisjut

      Delete
    4. caranya mudah sahaja..anda hanya perlu menyumbat bisjut dan royi ke dalam lubang faraj anda...renung-renungkan dan selamat meraba..!!

      Delete
  7. Anda peminat Liverpool ? anda pasti terkejut dengan sikap jijik Steven Gerard ! dah la tak power ! http://bit.ly/1mAbU1z

    ReplyDelete
  8. myvi driver, as usual

    ReplyDelete
  9. obe punya parking style.....bingai campur cipan

    ReplyDelete
  10. mana nak dapat myvi camni, teknik bukak pintu dia stail lah - funaki

    ReplyDelete
  11. ……..…../´¯/)……….. (\¯`\
    …………/….//……….. …\\….\
    ………../….//………… ….\\….\
    …../´¯/…./´¯\………../¯ `\….\¯`\
    .././…/…./…./.|_……_| .\….\….\…\.\..
    (.(….(….(…./.)..)..(..(. \….)….)….).)
    .\…………….\/…/….\. ..\/……………./
    ..\…………….. /……..\……………..…/
    ….\…………..(………. ..)……………./





    AMBIK KO! PARKING KAU MEMANG TERBISJUT!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  12. mana JaPJ..Trafit..pulis..DBKL...saman ar...asik metedarah bisjut & royi je..budus!!!!!

    ReplyDelete
  13. ni mesti kes nak tekan paddle brek tertekan paddle minyak

    ReplyDelete
  14. some people pfff

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails