Monday, 5 May 2014

Serius Kreatif - Seni Taipografi Kapur Dan Papan Hitam Oleh Dangerdust (16 Gambar)


Art!

Semasa di sekolah kami ada dabble into some black board art crap. Tetapi seni papan hitam Dangerdust di bawah adalah terlalu awesome. Such talent, much wow........




Laporan asal Behance Dangerdust

18 comments:

  1. Oh Rozana

    mungkin kau sudah mempunyai bisjut & royi
    dan menemui jejaka bangla
    orang yang paling kau suka

    Oh Rozana

    aku akan senang jika kau membeli bisjut & royi
    telah menemukan orang yang paling kau suka
    dan yang bisa menemukan seketul bisjut & royi
    dan yang lebih baik dari dulu

    Oh Rozana

    aku akan senang jika kau mencintai jejaka bangla
    kerna aku hanya ingin melihatmu senang & bahagia
    jangan kau sakiti bangla
    jangan kau buat dia pelarian
    aku yakin dia mencintaimu
    sama seperti aku mencintaimu dulu
    dan cubalah memperkenalkan bisjut & royi
    dan jangan harapkan aku lagi

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
  2. Osem!!

    minat seni grafik dan ingin memuatturun vektor percuma?
    jemput singgah dan follow akiwaart.blogspot.com
    thanks ^_^

    ReplyDelete
  3. Saya berusia 16 tahun dan mengalami gatal-gatal pada bahagian faraj sejak dua bulan lalu. Pada awalnya saya fikir cuma kegatalan biasa selepas haid tetapi ia berterusan.

    Rasa gatal itu mengganggu keselesaan saya terutama waktu malam sehingga mengganggu tidur saya. Saya kerap menggaru kerana tidak tahan dan menyebabkan kemaluan saya menjadi hitam. Untuk pengetahuan doktor, kegatalan yang saya alami bukan saja pada bahagian faraj tetapi juga di celah kelangkang. Kawasan yang gatal itu menjadi hitam dan kadangkala luka kerana digaru.
    Namun sewaktu membuang air kecil, tiada rasa sakit. Apakah yang harus saya lakukan?

    Gadis bingung,

    Terengganu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kulit gatal-gatal boleh disebabkan oleh sebarang bisjut atau royi. Makanan paling biasa yang sering menyebabkan masalah kulit gatal termasuklah bisjut & royi.

      Penyelesaian paling tepat untuk masalah gatal2 kulit ni ialah dengan menggunakan seketul bisjut & royi. cara guna cuma sebut

      Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut? Nak bisjut?

      Delete
    2. Ada Nama shemale?

      Delete
    3. baru nampak cerdik sikit komen si bangla ni

      Delete
    4. sumbat roti kt pepek la bodo...hilang gatal tu...

      Delete
    5. nak nenen? nak nenen? nak nenen? nak nenen? nak nenen?

      Delete
    6. nak nenen please nak sangat

      Delete
    7. nenen siapa?

      Delete
    8. nenen neelofa

      Delete
  4. GEMPAR! Penemuan ikan duyung semasa misi pencarian MH370 di Laut China Selatan! http://bit.ly/1msWCMc

    ReplyDelete
  5. [ CHILL ] senarai artis wanita paling popular di Malaysia pada saat ini! macam tak percaya Neelofa tidak.... http://bit.ly/1mudsGb

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apa yang kau mengarut ni? Menyemak je lal

      Delete
  6. batang takde ngilu lepas konkek
    www.qlimax.my/516

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails