Friday, 2 May 2014

Serius Cool - SaddleBaby : Gendong Anak Anda Di Atas Bahu Dengan Selesa Dan Like A Boss (10 Gambar)


Comel!

Semasa kami masib baby dan 1" kami kerap digendong oleh bapak kami di atas bahu beliau. Ada berpuluh gambar kami tersenyum riang duduk di atas bahu ayahanda yang disayangi. Tetapi mengendong anak di atas bahu ada beberapa masalah keselamatan kerana si anak boleh terjatuh sekiranya tidak dipegang dengan betul. Plus sekiranya anda bapa telefon pintar macaman nak gendong anak dan melayan Candy Crush pada masa yang sama? How about SaddleBaby, alat mengendong anak di atas bahu dengan selamat. Ianya produk yang baru muncul tahun ini dan mengikat kaki anak anda ke tubuh anda. Boleh gendong your pride and joy secara hands free. Brilliant! Dah order di SaddleBaby pada harga  USD 90 (RM 294) sebuah. Awesome!




Laporan asal SaddleBaby

17 comments:

  1. Replies
    1. yeah hotak ko..

      Delete
    2. first la ngong...

      Delete
    3. baru best bawa baby naik motorsikal..

      Delete
  2. wait till the baby get so excited seeing all those Legos he fell down backwards

    ReplyDelete
  3. Oh Rozana

    Disaat sunyi seperti ini
    Tak ada rencana sama sekali
    Tiba2 terlintas bayangan bangla dipikiranku
    Bayangan seseorang yang membodohiku
    Senyumnya telah meracuni bisjut & royi
    Dia enggan pergi dari pikiranku
    Penampilannya telah membuaikanmu
    Bisjut & royi enggan menjauh dari khayalku

    Oh Rozana

    Aku terus memikirkannya
    Mempedulikannya
    Memakan bisjut & royi
    Namun sudahlah
    Rupanya aku baru terbangun.
    Aku salah mempedulikan bangla yg tak mau peduli.
    Aku memikirkan bangla yg sama sekali mungkin tak membeli bisjut & royi
    kau membuang duit saja dengan membeli bisjut & royi

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. PUkimak punya bangla dah pak tam ade hati nak kahwin dgn orang MALAYSIA orang sini tak ingin ngang ko pastu nak duduk sini tak mau balik haktuiii

      Delete
  4. cool giler!!!

    minat seni grafik dan ingin memuatturun vektor percuma?
    jemput singgah dan follow akiwaart.blogspot.com
    thanks ^_^

    ReplyDelete
  5. Kerajaan mereka melaksanakan GST, sebab itu mereka hidup aman dan bahagia.

    ReplyDelete
  6. puak PKR PUKIMAK lancau BODOH MCM KERBAU tuli MCM TAPIR benggap mcm cipan..bodoh babi lancau

    ReplyDelete
  7. piku| awek pn cantek

    ReplyDelete
  8. [ filem ] Trailer bagi sambungan filem hollywood 'Psycho', iaitu Psycho 5 : the new beginning yang akan membabitkan pelakon tempatan, nak tahu siapa dia?? klik! http://bit.ly/1mmWglN

    ReplyDelete
  9. pandai macam national fedlot

    ReplyDelete
  10. Bodoh nya obe gemuk bagi contoh "gendong anak dan melayan Candy Crush" ada lagi ker orang main candy crush.bagi contoh yang up to date skit

    ReplyDelete
  11. "Abah berak ke?"

    "Sorry Along, abah nak terberak sgt tadi. Tak sempat nak detach Along tadi."

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails