Wednesday, 14 May 2014

Serius - Sekitar Pertandingan Ratu Cantik Transgender Thailand 2014 (18 Gambar)


Oh yeah!

Pertandingan Ratu Cantik Trangender Tiffany ialah pertanding ratu cantik pondan paling power di dunia. Why? Coz we all know TRAPS yang berasal dari Thailand adalah yang paling superior di dunia. Tahun ini Nissa Katerahong  memenangi pertandingan ini. Apa yang kami sedari ialah misai dan klon Rozita Che Wan. Make your own conclusion guys




Laporan asal Yahoo

10 comments:

  1. Nash, Boy Iman, Pian cecupak menerima anugerah Datuk ? ape komen Zed Zaidi ? http://bit.ly/1mNJL2Z

    ReplyDelete
  2. pergh~boner tersalah tempat ni..hihihi..

    minat seni grafik dan ingin memuatturun vektor percuma?
    jemput singgah dan follow akiwaart.blogspot.com
    thanks ^_^

    ReplyDelete
  3. Oh Rozana

    Bisjut dijual oleh bangla
    Jejaka bangla bukan lagi resah rindumu malam ini
    Tidak, tidak pernah aku bersandar pada emosi cintamu
    Inginku hanya bersama mencintai bisjut & royi

    Oh Rozana

    Tampak semua bisjut & royi kini sudah basi
    Enggan aku membeli lagi
    Ramah mesra jejaka bangla menarik perhantianmu
    Saat kembali kau mencintai bisjut & royi
    Aku bukan pemilik hati bisjut
    Kamu bukan pemilik royi
    Ingin ku hanya mencintai
    Tidak seperti ini ku tangisi
    Ini bukan bisjut & royi lagi, maka pergi saja kamu
    sampai hati tenang kembali, kan ku temui seketul bisjut & royi
    lagi di ruang hati berbeda diri.

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
  4. Jom ke disneyland secara percuma! anda ditaja 100%! http://bit.ly/1mU22Qp

    ReplyDelete
  5. kisah ini yang bermula pada tahun 2011,nama aku razi orang panggil aku ran
    ..........walaupun 3 tahun sudah berlalu segala yang berlaku masih segar di rak ingatanku. ..
    roommate aku ...namanya zain .....tapi aku panggil dia puru... sebab muka dia macam katok puru...
    dia seorang yang buta IT...boleh dikatakan dia memang bengon berlapis-lapis tentang IT...
    nak dijadikan cerita ..satu hari dia mintak tolong aku dengan laptopnya .... ...

    "woi Ran aku dah pasang modem ni ikut instruction bagai,tapi kenapa takde internet pun ....konet betul lah..beruk manalah yang buat Instruction ni " katanya

    ketika itu jam mununjuk ke angka 4 ...aku yang sedang nyenyak dibuai mimpi..terjaga oleh suara binawel itu

    “apabende lah beruk matyeh ni memekik pagi-pagi buta ni ....tak bleh tunggu esok ker" kata hatiku

    ....Tetapi, oleh kerana kawan punya pasal ....aku pun apalagi dengan hebat dan pantasnya bangun macam boss,,,berbekal kan dengan knowledge IT super advance tahap mega dari internet
    aku coba melihat apa masalah dengan modemnya....selepas diteliti dengan betul-betul "eh eh betullah takde internet" kataku .........

    "haaaaaaa kan aku dah kata takde internet,aku dah ikut semua instruction dia.... sape yang buat instruction ni memang bodoh gila ahhh .....ye tak Ran? hahahahahahaha"


    ....krik.krik krik.......


    "Memang lah takde internet
    yang kau tak buka plug nya buat apa... bengon"...dia pun dengan kontrol machonya... walaupun muka macam katok puru berkata,,,,

    "ohom ohom ...ceh aku tahulah tu ,aku saja je acah kau..hahaahaha kau ni bodoh betulah Ran hahahaha" selepas itu dia berlari macam orang kurang kalsium dengan laptopnya
    lalu terus masuk kebilik...

    Tidak lama selepas dia boleh access internet,dia terus terperok dalam bilik nya ,,aku tidak tahu apa yang dibuatnya dalam bilik itu
    Aku hanya memerhati dari ‘jarak jauh’ sahaja. Kalau terpandang pun,nampak bayang-bayang jer.namun satu hari itu aku beranikan diri untuk masuk kedalam
    biliknya ,,,setelah pintu bilik dibuka,bau yang boleh membunuh seekor gajoh menusuk kedalam lobang hidungku ......melihat disekeling bilik
    terlihat puru sedang berbaring macam orang gila gemis tengoh jalan....terkumit-kumit mulut nya menuturkan sesuatu


    "hidup ini bagai aiskrim,
    datang nya dengan pelbagai perisa,dan jenis
    tika di waktu sejuknya, sangat sedap dimakan,
    manakala pada waktu cairnya ianya sudah tidak berguna lagi
    berada dalam perut diprosesnya menjadi tahi
    bersemadilah ia di dalam Lobang tandas,
    diflushnya ke tempat kumbahan,dijadinya baja
    bersemadilah pula ia dibumi yang nyata"


    Dahiku berkerut,"apabenda yang kau merepek ni puru" tanya aku ..............

    ........
    "awek ...aku jumpa dan minat dalam facebook yang comel giler....." jawabnya ...lalu terdiam buat seketika
    lantas bangun tercegat ...berdiri pegun di luar pintu sebelum kembali bersuara........."ADA KOTE" ....jeng..jeng..jeng.jeng
    kusangka putih gebu umpama tepung itu wanita namun Sangkaanku jauh meleset dia sebenarnya babun yang punyai kote" ujarnya kesal lalu terduduk.
    kau mesti hairan macam mana aku tahu dia ada kote ....aku tengok dalam seluar dia ker?... ohhh tidak sama sekali
    ran kau jangan anggap aku sebagai lelaki durjana sedemikian rupa Ran"....aku cuma tengok sekejap jer ......dalam 2-3 minit gitu jer.." dia menganggukkan kepalanya serius


    Seraya itu aku hanya mampu mengelengkan kepala dan memejam mata dan berfikir akan betapa bodoh nya binawel ni
    "sudahlah tu puru lupakan semua itu" kataku lagi
    puru menganggukkan kepala perlahan dan membangkitkan tubuhnya. aku memberitahunya agar tidak memikirkan tentang hal itu lagi.
    Walaupun masih terngiang-ngiang dalam benaknya, dia masih mencoba untuk fokus........
    Apatah lagi, gadis yang telah mencuri hatinya adalah wanita yang mempunyai kote...punyai kote..punyai kote..kote..kote

    TRUE STORY...KOnet-KOnet

    ReplyDelete
  6. Jerangkap samar ni. teringat satu video klip lagu pasall transgender kt thailand obe post.

    10 negara yang wanitanya paling cantik!!

    http://blogoutofmind.blogspot.com/2014/05/oom-cuci-mata-sepuluh-negara-dengan.html

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. Ingin menyewa walkie talkie dengan kadar yg murah utk pelbagai acara??? Klik link http://sewa-walkie-talkie.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails