Thursday, 8 May 2014

Serius LOL - Google Suggestions Paling Random Apabila Perkataan "Pelajar" Dicari (15 Gambar)


Hmm

Banyak betul student mati rupanya di Malaysia ini.




32 comments:

  1. Oh Rozana

    Bisjut bawa royi
    royi bawa bisjut
    bangla bawa bisjut & royi
    bisjut & royi bawa bangla
    kau bawa bisjut
    aku bawa royi
    bisjut bawa kamu
    royi bawa aku
    bisjut & royi bawa kita bersama

    Oh Rozana

    Apa itu bisjut?
    Apa itu royi ?

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. seriously, Orang Cerdik yang kononnya cerdik..get your own life. Kesian aku ngan ko..entah2 24/7 menghadap komputer jer

      Delete
    2. typo pon malas kw nk betulkan ye obe.

      Delete
    3. logic otak anon 17:35 = org yg slalu komen kt blog ialah org yg mnghadap komputer 24/7..dey die ade smatphone la kt mne2x pn boley online, tgh tggu bini shopping kt mall smbil minum kopi kt kopitiam pn boley je access blog feveret die ni, nko hado???

      Delete
    4. Binatang sial bisjut2 anak haram ni memang menyampah..
      Si cilaka anak babi sial bisjut bisjut pukimak ni memang pundaiwonek .. Nak tunjuk macam special lah biskut sana biskut sini macam sial pukimak mak pantat berkulat bapak anjing kurap. Dah lama dah aku tengok posting babi kurap ni.. Macam tahi anjing!! Pi mampus pukimak sial!!

      Delete
    5. Orang Cerdik ni F41...
      Damn...cnfrm dok opis xde keje...
      Makan gaji buta jer...

      Delete
    6. Dia menolak punggung dia kedepan kebelakang. Aku terus mengulum koneknya.. Aku tengok dia khayal dengan apa yang dia dah buat pada aku. Dia tanya nak rasa lubang aku boleh ke tak? Aku jawap "im yours". Dia terus menolak badan aku ke. Katil. Aku pun terkejut. Dia mula mengangkat kaki aku. Dia kuak paha aku sebesar yang boleh.

      Delete
    7. sapa pandai hackers? sila hack akaun si orang cerdik ni dan delete jer akaun dia..aku pon menyampah tengok kisah bisjut dan royi bodoh dia ni..sial punya orang cerdik..

      Delete
    8. orang cerdik anak anjing hybrid babi

      Delete
    9. sama je kalau ko delete akaun dia akan buat akaun baru dan dia x akan henti2 dengan bisjut royi dia tu

      Delete
  2. sbp mana woi.
    klmu
    etc

    ReplyDelete
  3. semua keluar yg negatif je

    ReplyDelete
  4. baguslah pelajar uia ni kuat didikan agamanya

    ReplyDelete
  5. kenyataan PR terhadap hutang negara adalah tidak benar, nak tahu berapa juta hutang negara yang telah diselesaikan ? http://bit.ly/1mAbU1z

    ReplyDelete
  6. intellectual level of Malaysians

    ReplyDelete
  7. kahkahkah....gelak sorang2 aku baca...

    ReplyDelete
  8. Ingat sewa walkie talkie utk majlis rasmi?? http://sewa-walkie-talkie.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ingin la bkn ingat. Nk wat iklan tp ayat xbtl.

      Delete
  9. pelik tul google ni...ish3..

    minat seni grafik dan ingin memuatturun vektor percuma?
    jemput singgah dan follow akiwaart.blogspot.com
    thanks ^_^

    ReplyDelete
  10. Pelajar UTP Tipu Utusan tu kau lah kan Obefiend? ;)

    ReplyDelete
  11. Dia menolak punggung dia kedepan kebelakang. Aku terus mengulum koneknya.. Aku tengok dia khayal dengan apa yang dia dah buat pada aku. Dia tanya nak rasa lubang aku boleh ke tak? Aku jawap "im yours". Dia terus menolak badan aku ke. Katil. Aku pun terkejut. Dia mula mengangkat kaki aku. Dia kuak paha aku sebesar yang boleh.

    ReplyDelete
  12. bdk uia paling power

    ReplyDelete
  13. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  14. I will be your love reflection

    ReplyDelete
    Replies
    1. find the way

      Delete
    2. stand up to victory

      Delete
    3. eternal wind

      Delete
    4. just communication

      Delete
  15. Pelajar sekolah takde ke obe?

    ReplyDelete
  16. ouh koleqqqq

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails