Wednesday, 7 May 2014

Serius Cool - Etihad Residence : Hotel Di Udara Lengkap Dengan Ruang Solat Peribadi (18 Gambar)


Mewah Di Udara

Syarikat penerbangan Timur Tengah memang terkenal dengan kemewahan kabin kelas pertama mereka. Emirates mempelopori kabin mewah di dalam pesawat A380 yang dilengkapi tandas peribadi. Singapore Airlines tidak mahu kalah dan menyediakan kabin tertutup peribadi. Etihad mahu menunjukkan merekalah yang paling mewah dengan melancarkan Etihad Residence di dalam kabin A380 dan 787 Dreamliner mereka. Kabin Etihad Residence menyerupai bilik hotel lengkap dengan TV sebesar 24" untuk setiap penumpang. Tempat duduk boleh diubah menjadi katil untuk dua orang. Anda juga akan mempunyai butler peribadi dan chef yang menyediakan masakan anda made to order. Disamping itu anda akan mendapat akses kepada lobby ekslusif yang membolehkan anda chill bersama penumpang-penumpang lain. Ruang Etihad Residence juga dilengkapi ruang solat yang luas dengan kompas qiblat digital. Bolehlah bersolat dengan sempurna. Harga tiket untuk Etihad Residence bermula dari USD 25 000 seorang. SWAG!




Laporan asal Design Air

16 comments:

  1. alah...yg naik pun kafir harbi yahudi jugak....membazir je....

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu namanya untung..

      Delete
  2. Oh Rozana

    Lelah
    Aku pun marah
    Pada suara-suara bangla yang kedengaran
    Pada bisikan bangla yang mengusik jiwa

    Oh Rozana

    Aku marah pada penjual bisjut & royi
    yang tidak bisa pahami dirimu
    Aku marah pada si bangla
    yang selalu salah menangkap maksud bisjut & royi

    Oh Rozana

    Tapi apalah ertinya amarah
    Jika bisjut & royi menjadi terpecah
    Semakin kupendam amarah
    Semakin tak kutemukan seketul bisjut & royi
    Setiap ku ingin marah
    Kepada bangla menjual bisjut aku pun mengalah

    Oh Rozana

    Supaya kamu mengerti bahwa akupun punya bisjut & royi
    Supaya kamu tau bahwa akupun punya keinginan
    untuk membeli bisjut & royi

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
  3. anda rasa kenapa rakyat benci PM kita ? apa kelebihan DS Anwar Ibrahim ? http://bit.ly/1mAbU1z

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia x mau berdebat dengan anwar

      Delete
  4. Fuuh mewah2

    ReplyDelete
  5. Cool !!

    minat seni grafik dan ingin memuatturun vektor percuma?
    jemput singgah dan follow akiwaart.blogspot.com
    thanks ^_^

    ReplyDelete
  6. mana bilik solatnya obe oi

    ReplyDelete
  7. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  8. mana orang cerdik x de komen pun

    ReplyDelete
  9. ruang solat ke ruang berzina?

    also: arak spotted.

    allahuakhbar. takebeer

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails