Tuesday, 6 May 2014

Serius LOL - #OhMyEnglish : Bila Wak Doyok Cuba Spiking De Inglish


Oh My Gucci!

Kena masuk kelas balik belajar ni Wak. Susah nak jadi duta produk English Style Gentlemen kalau English Wak masih belum lancar

Thanks Joe Lee


34 comments:

  1. WHAT THE CALLING? #FAIL

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://www.petitionbuzz.com/petitions/hudud4malaysia

      Delete
    2. wak reti bahasa jowo jela. what the calling? prestige la!

      Delete
  2. [ SHOCK ] senarai kumpulan muzik seluruh dunia yang berkarya demi freemason. Tak sangka band Malaysia juga ada yang terlibat sama...... http://bit.ly/1mudsGb

    ReplyDelete
  3. Tahukah anda,
    "Uncle Vladimir, apa maksud pompuan?" tanya anak sedara abang yang baru tingkatan 1.
    "Kenapa nak tau?" tanya abang sambil perati 15 akauntan kira saham abang yang tengah naik nilai ribuan ratus juta.
    "Saje je," ringkas jawapan Dimitry.
    "Dimitry memang tak tahu ek makna pompuan sebenar?"
    Dimitry geleng kepala tanda tidak tahu.
    "Meh uncle kabor. Ingat sampai bila-bila. Pompuan ialah daging yang langsung tidak berguna di sekeliling faraj."
    "Ohh. Apa fungsi pompuan tu uncle?"
    "Fungsi pompuan ni ada tiga. Masak, basuh pinggan, dan menggembirakan zakar kita. Dah. Jangan kacau uncle buat kerja."
    "Ok uncle. Thanks."
    Abang cium kening Dimitry dan kami menjalani hidup seperti biasa.

    ReplyDelete
  4. Oh Rozana

    Lelah
    Aku pun marah
    Pada suara-suara bangla yang kedengaran
    Pada bisikan bangla yang mengusik jiwa

    Oh Rozana

    Aku marah pada penjual bisjut & royi
    yang tidak bisa pahami dirimu
    Aku marah pada si bangla
    yang selalu salah menangkap maksud bisjut & royi

    Oh Rozana

    Tapi apalah ertinya amarah
    Jika bisjut & royi menjadi terpecah
    Semakin kupendam amarah
    Semakin tak kutemukan seketul bisjut & royi
    Setiap ku ingin marah
    Kepada bangla menjual bisjut aku pun mengalah

    Oh Rozana

    Supaya kamu mengerti bahwa akupun punya bisjut & royi
    Supaya kamu tau bahwa akupun punya keinginan
    untuk membeli bisjut & royi

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. teruskan berkarya sampai kiamat

      Delete
    2. kesian betul kau ni

      Delete
  5. #akuyangcakapkoyangpanas #wakpoyok

    ReplyDelete
  6. Azwan Ali bangang

    ReplyDelete
  7. kalau aku terjumpa dia pastu cakap "hello you dumb insolent british cunt wannabe" agaknyer dia tau tak aku hina dia, ataupun dia ingat aku puji dia.. malaysians are well known for being posers, cakap tak serupa bikin punya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wenn ich ihn gefunden pastu sagen "hallo du dumme Fotze freche britische Möchtegern-" agaknyer er nicht wusste, war er auf mich, noch hat er mich erinnern ihn loben .. Malaysier sind bekannt für Komponisten bekannt, Sprechen entlang verschiedener Linien

      Delete
    2. yep,, but at least show your good attitude lha kan,, nape nak gune english lw mencarott ?

      Delete
  8. [ SHOCK ] senarai kumpulan muzik seluruh dunia yang berkarya demi freemason. Tak sangka band Malaysia juga ada yang terlibat sama...... http://bit.ly/1mudsGb

    ReplyDelete
  9. Fail~

    minat seni grafik dan ingin memuatturun vektor percuma?
    jemput singgah dan follow akiwaart.blogspot.com
    thanks ^_^

    ReplyDelete
  10. [ terkejut ] anda semua ingin tahu siapa emma maembong sebelum menjadi artis ? siapa hanez suraya sebelum terkenal ? http://bit.ly/1mxJaq8

    ReplyDelete
    Replies
    1. x mau tahu la menyemak je kat sini

      Delete
    2. takde spam maka bosan la blog ni. babi betul la ko anak! menyesal aku lahirkan ko!

      -bisjut-

      Delete
  11. Banyak betol spam bangang kat blog ko ni obe. Control la skit. Rimas org lain tgk...

    ReplyDelete
  12. Saya berusia 44 tahun dan berkahwin selama 20 tahun. Dari awal perkahwinan saya mengalami masalah pancutan pramatang tetapi alhamdulillah, ia tidak membawa kepada masalah perkahwinan.

    Namun, kebelakangan ini saya rasakan masalah itu semakin teruk, menyebabkan saya tak dapat bertahan lebih daripada dua minit ketika melakukan tusukan. Saya mencuba teknik Kegel hampir dua tahun tapi masalah sama tetap berulang.

    Baru-baru ini, saya terbaca mengenai ubat baru di pasaran iaitu Prilegy. Adakah ia sesuai atau terbaik pada masa ini? Untuk pengetahuan, saya tidak mempunyai masalah kesihatan dan mempunyai BMI yang ideal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. cuba tusuk sarang penyengat kalau sarang tebuan tanah lagi bagus...

      Delete
  13. No body knows what SHEEZUS is but I do. http://iamleeleeallen.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. memang lucu..tp bila teringat balik aku pernah alami situasi >< mcm ni dulu terasa sedih pulak..bahasa omputeh kurang..

    ReplyDelete
  15. saya berumur 12 tahun dan mempunyai seorang kekasih perempuan, kini kekasih saya mempunyai masalah payudara kecil. bila saya periksa, sebiji saiz macam saya. soalan saya kenapa payudara kekasih perempuan saya kecil ?

    jejaka sunti,
    AMAN

    ReplyDelete
  16. visit my ig. #tetibe

    ReplyDelete
  17. #diayangcakapenglishkorangyangpanas

    ReplyDelete
  18. aku lebih tgk azwan ali kat blkg tu dr dengar dia ckp..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails