Monday, 5 May 2014

Serius - Kehidupan Seharian 3 Orang Living Doll


What?

Apakah yang harus anda lakukan untuk menjadi seorang Living Doll berjaya? Mari lihat kehidupan seharian 3 orang Living Doll termasuk seorang lelaki yang mengaku dirinya Ken Doll sebenar. WTF!

10 comments:

  1. lahaulawalaquwwataillabillahil'aliyyil'azhim.

    ReplyDelete
  2. astaghfirullahaladzim...

    minat seni grafik dan ingin memuatturun vektor percuma?
    jemput singgah dan follow akiwaart.blogspot.com
    thanks ^_^

    ReplyDelete
  3. GEMPAR! Penemuan ikan duyung semasa misi pencarian MH370 di Laut China Selatan! http://bit.ly/1msWCMc

    ReplyDelete
  4. Oh Rozana

    mungkin kau sudah mempunyai bisjut & royi
    dan menemui jejaka bangla
    orang yang paling kau suka

    Oh Rozana

    aku akan senang jika kau membeli bisjut & royi
    telah menemukan orang yang paling kau suka
    dan yang bisa menemukan seketul bisjut & royi
    dan yang lebih baik dari dulu

    Oh Rozana

    aku akan senang jika kau mencintai jejaka bangla
    kerna aku hanya ingin melihatmu senang & bahagia
    jangan kau sakiti bangla
    jangan kau buat dia pelarian
    aku yakin dia mencintaimu
    sama seperti aku mencintaimu dulu
    dan cubalah memperkenalkan bisjut & royi
    dan jangan harapkan aku lagi

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bdoh ke org cerdik ni x de kerja lain nak buat ke

      Delete
  5. [ CHILL ] senarai artis wanita paling popular di Malaysia pada saat ini! macam tak percaya Neelofa tidak.... http://bit.ly/1mudsGb

    ReplyDelete
  6. blog ni dah jadi sarang iklan percuma.

    ReplyDelete
  7. ingin sewa walkie talkie dengan kadar yg murah?? klik link http://sewa-walkie-talkie.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails