Tuesday, 6 May 2014

Serius - Bukti Kim Jong Un Ialah Justin Bieber Korea Utara (12 Gambar)


Kim Bieber

Justin Bieber hanya boleh bermimpi mempunyai fan girls yang sefanatik fangirls Kim Hong Un. Ini adalah keran fan girls Kim Jong Un sanggup bermati-matian demo beliau.




Laporan asal Yahoo

20 comments:

  1. Oh Rozana

    Lelah
    Aku pun marah
    Pada suara-suara bangla yang kedengaran
    Pada bisikan bangla yang mengusik jiwa

    Oh Rozana

    Aku marah pada penjual bisjut & royi
    yang tidak bisa pahami dirimu
    Aku marah pada si bangla
    yang selalu salah menangkap maksud bisjut & royi

    Oh Rozana

    Tapi apalah ertinya amarah
    Jika bisjut & royi menjadi terpecah
    Semakin kupendam amarah
    Semakin tak kutemukan seketul bisjut & royi
    Setiap ku ingin marah
    Kepada bangla menjual bisjut aku pun mengalah

    Oh Rozana

    Supaya kamu mengerti bahwa akupun punya bisjut & royi
    Supaya kamu tau bahwa akupun punya keinginan
    untuk membeli bisjut & royi

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anti Orang Cerdik6 May 2014 at 10:27

      fuck you orang cerdik

      Delete
    2. Org Tak Cerdik6 May 2014 at 11:11

      Orang Cerdik dah boleh ada blog sendiri dah ni... dah cukup fofular dah...

      Delete
    3. nak bisbis?

      Delete
    4. Bisbis tu ape?

      Delete
  2. buhsan tolol bisjut..

    ReplyDelete
  3. A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    A
    Nak terberak

    ReplyDelete
    Replies
    1. berak la merata2 pastu jerit aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bodoh punye org

      Delete
  4. gambar lain berpusu-pusu orang. yang last tu, err...

    hahhaaa...

    ReplyDelete
  5. batang takde ngilu lepas konkek
    www.qlimax.my/516

    ReplyDelete
  6. [ SHOCK ] senarai kumpulan muzik seluruh dunia yang berkarya demi freemason. Tak sangka band Malaysia juga ada yang terlibat sama...... http://bit.ly/1mudsGb

    ReplyDelete
  7. salute la gemuk ni!!

    minat seni grafik dan ingin memuatturun vektor

    percuma?
    jemput singgah dan follow akiwaart.blogspot.com
    thanks ^_^

    ReplyDelete
  8. still x boleh lawan justin bieber malaysia iaitu najib razak...

    ReplyDelete
    Replies
    1. najib najib najib oh
      najib najib najib oh

      Delete
  9. [ jenaka ] siapa si bangla 'nak bisjut' yang sebenar ? boleh ramai2 hentam mangkuk ni http://bit.ly/1mxJaq8

    ReplyDelete
  10. Justin bieber blogserius ialah si bangla

    ReplyDelete
  11. Saya berumur 26 tahun dan sudah berumah tangga. Saya mengalami kegatalan di bahagian kerandut zakar. Saya risau jika saya me-ngalami jangkitan kutu kelamin atau penyakit lain.

    Selain gatal, kawasan kepala zakar timbul bintik merah tapi dalam waktu singkat. Ia kelihatan pada waktu pagi tapi hilang pada petangnya. Bagaimanapun, ia timbul semula di bahagian lain.

    ReplyDelete
  12. dikelilingi kaki bodek dan kaki ampu mcm najib

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails