Friday, 9 May 2014

Serius - The Cat With Hands : FIlem Pendek Angker Hari Ini


What?

NIce creepy shit. Kali pertama kami melihat video ini ialah ketika zaman student. Baru jumpa balik. Creepy gila siak......


13 comments:

  1. Sianak anjing kurap royi2 biskut2 babi ni setiap post nak tulis.. Just gini lah.. For next post kalau dia masih tulis dia secara rasminya mengaku yang who ever batak pangan ini is .. Dia adalah dilahirkan dari airmani anjing kurap longkang kelang dan mak dia semenangnya babi sewel berpuki penyakit kulat anak anjing sial..

    Come on.. Just tulis lagi anak babi!! Better change your name babi.. Otherwise secara rasmi lu mengaku macam statement diatas!!

    Let wait and see kawan2.. Anak babi ni memang sial !! Menyampah lebih dari najis babi..

    Pi mampus anak babi sial !!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Let wait n see anak babi royi2 biskut2 sial ni akan mengaku as statement dia atas atau tidak..

      Bangsa sial biasanya mengaku ajaa.. Pukimak!!

      Delete
    2. Dia juga manusia biasa ada salah silapnya ,kita sebagai sebagai mahkluk yang bergelar manusia tidak perlulah menyindir babi utan dan binawel itu ,,, biarlah dia mampus tengah jalan dilenyek lori ...lepas itu diangkut lalu dibuang dalam longkang...biarlah.... .sesungguh nya kita tidak dicreate equal ..ada yang tidak cukup anggota badan ...ada yang tiada konet ......ada yang kaya ..ada yang miskin ....ada yang dilahir kan dengan rupa paras yang menarik dan sebaliknya ,ada yang dilahirkan sempurna sifatnya namun pemikiran berada kat lutut atau dikote ....biarlah......biarlah .... konet-konet

      Delete
    3. ya mad nigga?

      Delete
    4. ________(▓▓▓▓)
      _______(▓▓▓▓)
      ______(▓▓▓▓)
      _____(▓▓▓▓)
      ____(▓▓▓▓)
      ___(▓▓▓▓)
      __(▓▓▓▓)
      _(▓▓▓▓)
      .(▓▓▓▓)
      (▓▓▓▓)
      (▓▓▓▓)
      .(▓▓▓▓)
      _(▓▓▓▓)
      __(▓▓▓▓)
      ___(▓▓▓▓)
      ____(▓▓▓▓)
      _____(▓▓▓▓)
      ______(▓▓▓▓)
      _______(▓▓▓▓)
      ________(▓▓▓▓)
      _________(▓▓▓▓)
      __________(▓▓▓▓)
      ___________(▓▓▓▓)
      ____________(▓▓▓▓)
      _____________(▓▓▓▓)
      ______________(▓▓▓▓)
      _______________(▓▓▓▓)
      ________________(▓▓▓▓)
      _________________(▓▓▓▓)
      _________________.(▓▓▓▓)
      __________________(▓▓▓▓)
      __________________(▓▓▓▓)
      __________________(▓▓▓▓)
      _________________.(▓▓▓▓)
      _________________(▓▓▓▓)
      ________________(▓▓▓▓)
      _______________(▓▓▓▓)
      ______________(▓▓▓▓)
      _____________(▓▓▓▓)
      ____________(▓▓▓▓)
      ___________(▓▓▓▓)
      __________(▓▓▓▓)
      _________(▓▓▓▓)
      ________(▓▓▓▓)
      _______(▓▓▓▓)
      ______(▓▓▓▓)
      _____(▓▓▓▓)
      ____(▓▓▓▓)
      ___(▓▓▓▓)
      __(▓▓▓▓)
      _(▓▓▓▓)
      .(▓▓▓▓)
      (▓▓▓▓)
      (▓▓▓▓)
      (▓▓▓▓)
      .(▓▓▓▓)
      _(▓▓▓▓)
      __(▓▓▓▓)
      ___(▓▓▓▓)
      ____(▓▓▓▓)
      _____(▓▓▓▓)
      ______(▓▓▓▓)
      ______.(▓▓▓▓)
      _______(▓▓▓▓)
      _______(▓▓▓▓)
      _______(▓▓▓▓))
      ______((▓▓▓▓▓))
      ______(▓▓▓▓▓▓)
      _____((▓▓▓▓▓▓))
      ____(▓▓___▓▓▓▓)
      ___.(▓▓___▓▓▓▓))
      ___▓▓▓___▓▓▓▓▓))
      _(▓▓▓▓___▓▓▓▓▓▓)
      ((▓▓▓▓________▓▓▓)
      (▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓))
      (▓▓▓▓▓___▓▓▓▓▓▓))
      (▓▓▓▓▓___▓▓▓▓▓▓))
      (▓▓▓▓▓___▓▓▓▓▓▓))
      (▓▓▓▓▓___▓▓▓▓▓▓))
      (▓▓▓▓▓___▓▓▓▓▓▓))
      (▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓))
      (▓▓▓▓___▓▓___▓▓▓)
      (▓▓▓▓___▓___▓▓▓▓)
      (▓▓▓▓_____▓▓▓▓▓▓)
      (▓▓▓▓___▓___▓▓▓▓))
      (▓▓▓▓___▓▓___▓▓▓))
      (▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓)
      (▓▓▓▓________▓▓▓▓)
      (▓▓▓▓___▓▓▓▓▓▓▓▓)
      (▓▓▓▓_____▓▓▓▓▓▓))
      (▓▓▓▓___▓▓▓▓▓▓▓▓)
      (▓▓▓▓________▓▓▓▓)
      ((▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓))
      _((▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓)
      __((▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓))
      ___((▓▓▓▓▓▓▓▓))
      ____((▓▓▓▓▓▓▓))
      _____((▓▓▓▓▓▓)
      ______((▓▓▓▓))
      _______((▓▓▓))
      _______((▓▓▓)
      ______((▓▓▓)
      _____((▓▓▓)
      ____((▓▓▓)
      ___.(▓▓▓)
      __(▓▓▓)
      .(▓▓▓)
      (▓▓▓)
      ((▓▓)))
      ((▓▓))
      _(▓▓))
      __(▓▓)
      ___(▓▓)
      ____(▓▓)
      _____(▓▓)
      ______(▓▓)
      _______((▓)))
      ________((▓))
      _________((▓)
      _________((▓)
      _________(▓)
      ________(▓)
      _______(▓)
      ______(▓)
      ______(▓▓))
      _____((▓▓▓))
      ______(▓▓▓▓▓))
      _______(▓▓▓▓▓▓▓))
      _______(▓▓▓▓▓▓▓))
      _______(▓▓▓▓▓▓▓))
      _______(((▓▓▓▓▓))
      ________((▓▓▓▓))
      ________(▓▓▓▓)
      _______(▓▓▓▓)
      ______(▓▓▓▓)
      _____(▓▓▓▓)
      ____(▓▓▓▓)
      ___(▓▓▓▓)
      __(▓▓▓▓)
      _(▓▓▓▓)
      .(▓▓▓▓)
      (▓▓▓▓)
      (▓▓▓▓)
      .(▓▓▓▓)
      _(▓▓▓▓)
      __(▓▓▓▓)
      ___(▓▓▓▓)
      ____(▓▓▓▓)
      _____(▓▓▓▓)
      ______(▓▓▓▓)
      _______(▓▓▓▓)
      ________(▓▓▓▓)
      _________(▓▓▓▓)
      __________(▓▓▓▓)
      ___________(▓▓▓▓)
      ____________(▓▓▓▓)
      _____________(▓▓▓▓)
      ______________(▓▓▓▓)
      _______________(▓▓▓▓)
      ________________(▓▓▓▓)
      _________________(▓▓▓▓)
      _________________.(▓▓▓▓)
      __________________(▓▓▓▓)
      __________________(▓▓▓▓)
      __________________(▓▓▓▓)
      _________________.(▓▓▓▓)
      _________________(▓▓▓▓)
      ________________(▓▓▓▓)
      _______________(▓▓▓▓)
      ______________(▓▓▓▓)
      _____________(▓▓▓▓)
      ____________(▓▓▓▓)
      ___________(▓▓▓▓)
      __________(▓▓▓▓)
      _________(▓▓▓▓)
      ________(▓▓▓▓)
      _______(▓▓▓▓)
      ______(▓▓▓▓)
      _____(▓▓▓▓)
      ____(▓▓▓▓)
      ___(▓▓▓▓)
      __(▓▓▓▓)
      _(▓▓▓▓)
      .(▓▓▓▓)
      (▓▓▓▓)
      (▓▓▓▓)
      (▓▓▓▓)
      .(▓▓▓▓)
      _(▓▓▓▓)
      __(▓▓▓▓)
      ___(▓▓▓▓)
      ____(▓▓▓▓)
      _____(▓▓▓▓)
      ______(▓▓▓▓)
      ______.(▓▓▓▓)
      _______(▓▓▓▓)
      _______(▓▓▓▓)
      _______(▓▓▓▓))
      ______((▓▓▓▓▓))
      ______(▓▓▓▓▓▓)
      _____((▓▓▓▓▓▓))
      ____(▓▓___▓▓▓▓)
      ___.(▓▓___▓▓▓▓))
      ___▓▓▓___▓▓▓▓▓))
      _(▓▓▓▓___▓▓▓▓▓▓)
      ((▓▓▓▓________▓▓▓)
      (▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓))
      (▓▓▓▓▓___▓▓▓▓▓▓))
      (▓▓▓▓▓___▓▓▓▓▓▓))
      (▓▓▓▓▓___▓▓▓▓▓▓))
      (▓▓▓▓▓___▓▓▓▓▓▓))
      (▓▓▓▓▓___▓▓▓▓▓▓))
      (▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓))
      (▓▓▓▓___▓▓___▓▓▓)
      (▓▓▓▓___▓___▓▓▓▓)
      (▓▓▓▓_____▓▓▓▓▓▓)
      (▓▓▓▓___▓___▓▓▓▓))
      (▓▓▓▓___▓▓___▓▓▓))
      (▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓)
      (▓▓▓▓________▓▓▓▓)
      (▓▓▓▓___▓▓▓▓▓▓▓▓)
      (▓▓▓▓_____▓▓▓▓▓▓))
      (▓▓▓▓___▓▓▓▓▓▓▓▓)
      (▓▓▓▓________▓▓▓▓)
      ((▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓))
      _((▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓)
      __((▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓))
      ___((▓▓▓▓▓▓▓▓))
      ____((▓▓▓▓▓▓▓))
      _____((▓▓▓▓▓▓)
      ______((▓▓▓▓))
      _______((▓▓▓))
      _______((▓▓▓)
      ______((▓▓▓)
      _____((▓▓▓)
      ____((▓▓▓)
      ___.(▓▓▓)
      __(▓▓▓)
      .(▓▓▓)
      (▓▓▓)
      ((▓▓)))
      ((▓▓))
      _(▓▓))
      __(▓▓)
      ___(▓▓)
      ____(▓▓)
      _____(▓▓)
      ______(▓▓)
      _______((▓)))
      ________((▓))
      _________((▓)
      _________((▓)
      _________(▓)
      ________(▓)
      _______(▓)
      ______(▓)
      ______(▓▓))
      ______((▓▓▓))
      _______(▓▓▓▓▓))
      _______(▓▓▓▓▓▓▓))
      _______(▓▓▓▓▓▓▓))
      _______(▓▓▓▓▓▓▓))
      _______(((▓▓▓▓▓))
      ________((▓▓▓▓))
      ________(▓▓▓▓)
      _______(▓▓▓▓)
      ______(▓▓▓▓)
      _____(▓▓▓▓)
      ____(▓▓▓▓)
      ___(▓▓▓▓)
      __(▓▓▓▓)

      Delete
  2. Dia menolak punggung dia kedepan kebelakang. Aku terus mengulum koneknya.. Aku tengok dia khayal dengan apa yang dia dah buat pada aku. Dia tanya nak rasa lubang aku boleh ke tak? Aku jawap "im yours". Dia terus menolak badan aku ke. Katil. Aku pun terkejut. Dia mula mengangkat kaki aku. Dia kuak paha aku sebesar yang boleh.

    ReplyDelete
  3. Oh Rozana

    Bisjut bawa royi
    royi bawa bisjut
    bangla bawa bisjut & royi
    bisjut & royi bawa bangla
    kau bawa bisjut
    aku bawa royi
    bisjut bawa kamu
    royi bawa aku
    bisjut & royi bawa kita bersama

    Oh Rozana

    Apa itu bisjut?
    Apa itu royi ?

    Nak bisjut?

    ReplyDelete
    Replies
    1. malaysia merupakan bumi yg bertuah kerana kaya
      dengan kepelbagaian bio. ..kepelbagaian bio
      merangkumi semua benda hidup serta ekosistem yg

      merupakan habitat bagi hidupan ini..kita semua
      adalah sebahagian dari jaringan dari kehidupan yg
      komplex ini dan saling bergantung antara satu sama lain..

      Delete
    2. Dia sudah ngaku babi hahahahaha

      Delete
  4. Anda mahukan key percuma DOta 2 ? PM me http://bit.ly/1mAbU1z

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails