Sunday, 4 November 2012

Serius - Vandlisme Atau Hasil Seni : "Lukisan" Tandas Dari Seluruh Dunia (14 Gambar)


Art of Fart?

This is a legit question. Are toilet vandalism art or is it just nonsense? Kami di Blogserius ada compile beberapa hasil seni tandas dari Malaysia. Kami letakkan gambar ini didalam folder khas yang diberi nama "toilet art". Kami merasakan contengan tandas adalah seni kerana ianya sebuah community art with many "artist" working on it. We are pretentious bastards who love to call inconsequential things like this as art. Anyways di bawah ialah gambar tandas awam yang menjadi mangsa vandalisme/seni. I find them strangely cool to look at.

So why am I writing in English all of a sudden? I don't really know. Maybe I realised that I am so fucking bored of my life and the abuse left on the comment section regarding my wife miscarriage pushed me to the "i can no longer give a fuck" category to properly write in Malay anymore. Why even bother when no one ever reads the things I wrote anyway. Most of you are more preoccupied with writing "first" and "nak bisjut" than actually reading the crap I wrote. 




Laporan asal Izimsile

25 comments:

  1. Replies



















































































































































































































































































































    1. If I say it once,






















      I've said it a hundred times







      -rajinikanth















      Delete
  2. ok.i read ur article.
    2nd

    ReplyDelete
  3. Kalau dinding berconteng tandas bersih xpe je.. teringat lagu Tandas berkualiti hidup berkualiti .. i thought we're supposed to have some sort of ketua jabatan tandas or something like that a couple of years ago?

    Baca je tapi dah malas nk komen sgt sebab ada freak yang mengganggu ketenteraman pembaca kat sini. tak sedar malaikat kiri kanan ... (and captcha seriously agak annoying.)

    ReplyDelete
  4. X seni pun... Skit mata je

    ReplyDelete
  5. aku tak suka anon.. yg byk merepek

    ReplyDelete
  6. poor obe.. hey, i came here regularly to read shit you wrote man... not some verbal diarrhea anons give daily. lots of people do care about your writings. btw, looking toilet graphic as a whole, it looked like some abstract act. but up close, an eyesore.

    ReplyDelete
  7. Hey obe, ya, I dont gve A fuck about the crap u wrote, but I do a lot of effing research about toilet art after reading this. Based on my toilet research problem,vandalism of art refers to intentional damage of an artwork (for unintentional damage). The object is usually exhibited in public, becomes damaged as a result of the act, and remains in place right after the act. This may distinguish it from art destruction and iconoclasm, where it may be wholly destroyed and removed, and art theft, or looting. Numerous acts of vandalism against art exhibits are known and some objects, such as Mona Lisa, Night Watch and The Little Mermaid, have been intentionally damaged several times. Many vandals were diagnosed with a mental disorder and some, such as Hans-Joachim Bohlmann, had a history of attacking artworks. A vast amount of damage consists of leaving a minor scratch, a stuck chewing gum, a pencil mark and so on, and usually escapes publicity. Ya, i still dont give a fuck about this toilet research. btw, do u hv some bisjut for me?

    ReplyDelete
  8. i read ur article..n b4 this i always look into comment section to read further info or discussion that other reader gave.but since u open it to anonymous,i become annoying with all the comment and not look into it anymore.the anonymous just become anoyyingmous especially those who say "nak bisjut" n "kepala bapak kau" =.='

    ReplyDelete
  9. finally u said something about all the crap comments.
    i already tot of giving up your blog because of all the improper comments.

    ReplyDelete
  10. HA...akhirnya kau sebut jugak... kalau tengok ruang komen sebelum ni...boleh baca komen best..ada benda baru segala...best maa..sekarang ni penuh dengan merapu aje. Biar betul, blog kau ranking sedap punya...tapi komen merepek tak hingat.... Tiba masanya untuk penghapusan Anon...

    ReplyDelete
  11. heran.. beratus komen lain yg mencarut bagai. tapi yg nampaknya cuma anon yg komen "first" and nk biskut saja.
    aku macam hidayah atas jugak. lama jugak tak baca blog engkau sebab komen2 anon yg agak malu nk baca.

    ReplyDelete
  12. kalau kat toilet luar negara mmg nampak seni, tapi kalau kat toilet malaysia penuh dgn gambar penis, lukisan pompuan bogel tahap budak tadika lepas tu nombor telefon gay... so... dah takde lah bisjut lepas ni

    ReplyDelete
  13. aku x baca komen2 ko pun...just baca n nengok apa isi blog ko jew...hurm~ ok, next time ak cuba nengok komen2 lak ea~ mana tawu ada menda menarik~

    ReplyDelete
  14. Aku pun turut bersedih dengan Obe.

    Seni tandas tu tak de lah seawesome macam kat Malaysia.

    ReplyDelete
  15. lama x datang sini. sorry to hear about ur loss.

    ReplyDelete
  16. i did read... thanks..
    and sorry to hear about your loss.
    tuhan ambil sesuatu.. dan akan gantikan dengan sesuatu yang lebih baik..

    ReplyDelete
  17. salam, dah lama tak komen sejak FOA dah tak aktif. apa2 pun aku ucapkan takziah. moga korang dua cepat pulih.

    ReplyDelete
  18. baru aman sikit comment section. dh lama tak lawat blog ni.

    ReplyDelete
  19. yeah..aman tenteram..aku nk komen pun naik malas..sorry about ur wife bro..try harder..hehe

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails