Tuesday, 6 November 2012

Serius Cute - Remaja Pertukaran Pelajar USA Ke Malaysia Comel Berhijab (12 Gambar)


Hannah Foster

Program pertukaran pelajar ialah sebuah program yang kami benar-benar mahu sertai semasa kami masih bersekolah. Tapi malangnya kami tidak awesome dan tidak terpilih untuk belajar selama setahun di luar negara dalam program pertukaran budaya. Hannah Foster ialah seorang remaja dari Amerika Syarikat yang berpeluang menjalani program pertukaran pelajar tajaan Kennedy-Lugar YES ke Malaysia. Beliau bersama lima orang lagi pelajar kini menghabiskan masa selama setahun untuk mendalami budaya Malaysia. Hannah nampaknya serius untuk memahami budaya Malaysia sehinga beliau berhijab. Nampak sangat comel sekali. 


Jika anda mahu membaca ngomelan gadis cilik yang kini tinggal bersama keluarga angkat beliau di Perak, sila baca blog beliau With Love From Malaysia atau akaun Twitter beliau iaitu @NasiGorengUSA . Yes that is indeed her Twitter handle!  Hannah if you are reading this welcome to Malaysia! +1 for supporting Obama to you!



Laporan asal With Love From Malaysia

39 comments:

  1. Replies
    1. like if u still read this entry on 2013~!!!

      あなたはまだ2013年にこのエントリを読めば、好き〜!

      Delete
  2. uikk..ada baju BEnd plak??

    ReplyDelete
  3. woww..!! beliau sangat berkeyakinan... harap beliau enjoy d malaysia..

    ReplyDelete
  4. AKHIRNYA ANON DIHAPUSKAN... AKU SUKA...AKU SUKAA..

    ReplyDelete
  5. wahh..dia pakai tudung..
    mudah2an dia terbuka hati..

    ReplyDelete
  6. masuk malaysia ley jadi minah rempit -.-

    ReplyDelete
  7. Replies
    1. kesan penghapusan Anon...kalau tak musnahkan anon..entry macam ni penuh dngan kelucahan je lah. Mentang2 pasal awek...berterabur komen fap sini sana. Last2 1 je lah yg boleh jadi wakil pun...hahahaha

      Delete
  8. melayu pulak xpakai tudung. duk sblh si kapir yg memakai tudul.. kesialan apakah ini

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia bukan kapir.. dia jahil.

      ekau tu kapir sebab tak semayang. tak bayar zakat. minum arak. fap tengok gamba omputih kat atas. walaupun ko dah bersyahadah.

      TUDUL! TUDUL! TUDUL! TUDUL! TUDUL! TUDUL! TUDUL! TUDUL!
      TUDUL! TUDUL! TUDUL! TUDUL! TUDUL! TUDUL! TUDUL! TUDUL!
      TUDUL! TUDUL! TUDUL! TUDUL! TUDUL! TUDUL! TUDUL! TUDUL!
      TUDUL! TUDUL! TUDUL! TUDUL! TUDUL! TUDUL! TUDUL! TUDUL!

      Delete
  9. she's awesome but I'm shy to talked to her. We talked through love letter LOL !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Farhana!!! Don't shy with me... Miss you in school, I consider you a friend :)

      Delete
    2. hi hannah. can i take you for a walk-walk around KL?

      lulz.

      Delete
    3. What.?? ada kat Perak?? area mana..??

      Delete
    4. auww. hannah , i just got back from german. family problem. i'm not sure wether I can be in school or not. hope to see you soon. miss you too.

      Delete
    5. Farhana!!! Don't shy with me too..

      Delete
    6. farhana, don't shy shy cat.

      Delete
  10. Tu diee...

    Awek Omputeh lah. Harap buaya-buaya Malaysia tak rosakkan dia.
    Dia ada masa depan juga

    ReplyDelete
  11. Hope she can learn more about Islam...

    ReplyDelete
  12. kenapalah dia tak hantar org2 cam nie kat rumah aku..kompom aku skodeng dia masa dia mandi..hahahahahha

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg patut dorg tak hantar bdk2 ni kat rumah kau..haha

      Delete
  13. Wahh Hannah beri kredit pada BLOGSERIUS..

    ReplyDelete
  14. i'm very impress with hannah since she wrote aboute 9-11 at her blog. 15 years old thinking like adult. yes, its great

    ReplyDelete
    Replies
    1. Top 10 Things I Still Find Weird (But Good) About Malaysia
      --------------------------------------
      1.Cats are everywhere. In school, in the doctors office, everywhere.
      2.Driving on the other side of the road
      3.British English. People pronounce Asia as Ayseea
      4.How everyone is fluent in at least 2 languages
      5.How lazy some people can be!
      6.The outlets
      7.The balance between Westernized aspects of the country and traditional culture
      8.There's only one main tv provider (Astro)
      9.Radio stations that play Call me Maybe followed by a slow dramatic Malay song
      10.The K-pop obsession!

      Delete
    2. LOL. no 1,9 and 10 are very true. n especially no 5. =='.

      Delete
  15. There also another exchange student in Malaysia currently. You can follow her through her blog= http://subirainmalaysia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. welcome to malaysia, hannah. hope you get to learn more about malaysia as you live here.

    ReplyDelete
  17. ni exchange programme under AFS. tiap2 thn ade. pakcik aku pernah jadi Host..ade sorg anak angkat Jerman, perempuan gak. 1 thn dok ngan dia. tpi bile ade perayaan deepavali, organizer (AFS) akan ambil diorg ni duduk ngan klrga yg smbut deepavali selama seminggu. after that, balik semula ke rumah pak cik. gi sekolah, life mcm biasa. bila chinese new year plak, pegi rumah keluarga cina yg jadi host smbut CNY dok rumah diorg seminggu... and it goes on and on..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails