Friday, 10 January 2014

Serius LOL - Inilah Barangan SWAG 1Malaysia Sebenar!


Word!

Kerana barangan yang anda miliki tidak cukup 1Malaysia dan Najib Razak SWAG compliant. Kalau menggunakan produk ini anda adalah patriot sebenar!

Sumber @VersedAnggerik




18 comments:

  1. semuanya kerana kasih najib LOL

    ReplyDelete
  2. tidur atas pelukan rosmah dan najib

    ReplyDelete
  3. Mlm2 tido sure dpt nightmare..xpn blh jd ahlil nujum tahap nostradamus...rml hrga brg naik...

    ReplyDelete
  4. beliau bg tilam ngn bantal bb nk suruh rakyat selesa tido.
    baru senang buat keje.,

    ReplyDelete
  5. EARN $50 - $100 USD Daily Easy From Us
    http://visitpayment.com/?ref=11175
    click to register

    ReplyDelete
  6. https://www.facebook.com/pages/T-Shirt-RM10/447344542055474

    ReplyDelete
  7. Tak habis2 fitnah. Ada jugak bagi bantuan. Kau bagi apa? TELO??

    ReplyDelete
    Replies
    1. ambui. perempuan. bahasa cam nakharom. sopan sikit kak.

      Delete
  8. Ini adalah bantuan banjir...

    ReplyDelete
  9. http://www.theweeklypay.com/index.php?share=251238

    ReplyDelete
  10. Ini bantuan untuk mangasa banjir laaaa.....

    ReplyDelete
  11. fitnah ap nye bodo? kata swag pun x boleh ka? buduh bertingkek2, so ad jual kat mana ek? nak beli 1, nak beli bantal, mcm best tgk bantal tu ehehe2

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. Jana Duit RM900 Sehari Tanpa Modal??!

    Asalammualaikum kepada semua rakyat Malaysia.. Free register, tiada apa2 bayaran di kenakan.. Anda ada facebook dan tau computer sikit2. Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member dapat upah USD25,.Dah tu, anda akan dapat link anda sendiri.. Copy link anda, yg anda tahu,mcm email,tweeter dan sebagainya. Setiap orang yang open link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lebih kurang. Mudah kan!

    http://www.theweeklypay.com/index.php?share=300069

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails