Sunday, 17 February 2013

Serius Sadis - Anak-Anak Kecil Di Penjara Argentina


Banduan masih manusia

Di Argentina 1/3 dari banduan yang menduduki penjara adalah terdiri dari wanita. Sejak 20 tahun kebelakangan ini jumlah banduan wanita semakin bertambah. Kebanyakannya dipenjara atas kesalahan menjadi keldai dadah dan merompak semata-mata mahu menyara keluarga. Akibatnya ada diantara mereka yang menjadi ibu ketika di dalam penjara. Di Argentina banduan wanita dibenarkan membesarkan anak yang dilahirkan di dalam penjara sehingga mereka berumur empat tahun. Anka-anak ini menjalani hidup seperti kanak-kanak biasa cuma dibesarkan di dalam sel penjara. Kasihan juga melihat mereka ini. Jadi adik-adik diluar sana. Kalau mahu jadi penjahat sila mandulkan diri anda untuk kebaikkan bersama. 



Laporan asal DailyMail

25 comments:

  1. Replies
    1. free air asia -> http://ow.ly/h9Sl4

      Delete
    2. jom daftar dulu http://ll.my/daftarfree

      Delete
    3. Kenyang le pengawal2 lelaki dipenjara tu dapat burit free...hasilnya ramai banduan wanita termengandung!

      Delete
  2. Aku ter first plak

    ReplyDelete
    Replies
    1. cibai ko first!!aku laa first!!

      Delete
  3. awesome...dlam jail ade moto ngan tv...still boleh merempit dan layan blue sambil fapfapfapfapfap until its coming out

    ReplyDelete
    Replies
    1. klau perempuan, should be schlick schlick schlick

      Delete
  4. kesiannya. lahir lahir tak sempat rasa kebebasan dunia sebenar

    ReplyDelete
  5. sejahat jahat bukan meleis...depa tak buang anak macam meleis....meleis cukup sifat jahanam....

    ReplyDelete
  6. best apa dalam penjara... makan cangkung berak tanggung... siap ada tv lagi. tak payah susah2 nak kerja. sebab tu penjara kat malaysia asyik penuh je

    ReplyDelete
  7. kalau duk dalam penjara penuh dgn perempuan sapa punya sperm yang masuk dalam diorang punya vagina? adakah itu semua sebenarnya anak pengawal penjara? sick shit actually!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko nak bisjut?
      facepalm..
      da tentu la masa kantoi tu dia pregnant, so dia smbung la dlm jel..
      scumbag..kalu pengawal yg wat pompuan2 tu mengandung, da tentu pengawal pun masuk jel..ko ingat pengawal jel sengal mcm ko..

      Delete
    2. Aku stuju ngan opinion yg ko bg, mungkin ko ada pengalaman dlm jel kowt wakakakaka siap da biasa kawtim le 2...

      Delete
    3. apa ko merepek ni setan??? akal panjang seinci nak komen kat internet yang luas

      Delete
    4. nak bisjut?

      Delete
  8. ada motor siap...penjara mende ni -__-"

    ReplyDelete
  9. macam rumah orang kelantan je


    semak dan koottoor

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails