Sunday, 11 November 2012

Serius Fail - Bieber Brow : Adakah Ini Duck Face Edisi Lelaki? (9 Gambar)


Posing muka cam lakhanat

Adakah "Bieber Brow" duck face edisi lelaki? Kesemua gambar Justin sejak dua menjak ini memaparkan ekspresi muka yang macam bangang di bawah. Kill it with fire!


41 comments:

  1. Replies
    1. muka bieber yang mintak cincang kerat 18 buat goreng belacan kasi pedih sampai mati

      Delete
  2. ya allah.. what is wrong with him.

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. anon dlu lg best dr anon yg ada skrg.post mengarut2 je.
      asyik2 nak bisjut tu aje yg dia komen x ke bosan nak baca komen huhuhu

      Delete
  4. da memang muka die...darrr~~

    cube mr.obie try...serious cute giler, tak penah tengok org seccute itu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila campak diri anda di landasan keretapi yang berdekatan sekarang

      Delete
  5. FUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!

    ReplyDelete
  6. this is pengkid edition.there's no man edition whatsoever.

    ReplyDelete
  7. mohon obe delete post ini tuk kesejahteraan umat manusia...

    ReplyDelete
  8. mungkin orang kata muka bilber bengis atau murung... sbb itu dia angkat kening

    ReplyDelete
  9. haters gonna hate. he's famous and rich. he going to keep famous and rich while the haters out there talking shit about him. peace.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapak loser giler ko..hipster that care about pretty boy..dp ko da tau ko 2 loser yg bajet up giler...fuck you

      Delete
    2. hahaha.. bieber's keyboard warrior!!GTH

      Delete
  10. dia berjaya buat satu jenis muka bangang yang sama setiap kali amik gambar, kalau copy paste pun masih sama

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. so what.some of his songs are great. dia ada lagu RnB yg sbnr. im a music lover not artist lover yg just buta2 je suka pada artist.tp tak hayati lagu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. whatev dude. once gay, always gay.
      calm your tits up and go download Justin Gayber Discogrpahy.

      Delete
    2. so you're music lover? tell me more about you know so much about music, bitch

      Delete
    3. biase la..org sokong yahudi mmg cm ni..da xbole di ajar..lau ckp gay lg la ske mamat ni.. and why greenday fuck justin bieber aka lover ko 2.. by the way..ape lagu yg ko hayati sngt?

      Delete
  13. ape yang perlu kite doakan yang terbaek untuk beliau/semue manusia. nabi x ajar kite macam nie. hehe

    ReplyDelete
  14. itu pu nak gaduh,alahai anon~ :P

    ReplyDelete
  15. alaa jaden smith taught him hw to be gay wat..cekidout la
    http://img2.timeinc.net/people/i/2012/cbb/blog/120213/jaden-smith-300.jpg

    ReplyDelete
  16. Obe jeles, sebab muka dia tak cute and without a talent. Obe obe, justin tu ciptaan tuhan, jgn hina ciptaan tuhan, yg juga telah mencipta kau. Sedar diri kau tu siapa.

    ReplyDelete
  17. idola kecil, tahiiiiiiiiii !!!!!!!!!! kahkahkhakha

    ReplyDelete
  18. muka handsome...

    ReplyDelete
  19. bieber muka pengkid

    ReplyDelete
  20. http://Youthweeklypay.com/?invite=39575

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails