Friday, 28 September 2012

Serius LOL - Video Perpisahan Dari Balak Kepada Awek


Hilarious!

Hahhaa............. ini memang benci gila dengan bekas kekasih!

Thanks @KarrotGold for the link


35 comments:

  1. Replies
    1. tahniah kerana 1st...
      anda telah memenangi pakej seumur hidup di dlm neraka.
      bilik tidur bertahtakan apiii...

      Delete
  2. tahniah.nnt obe bg kau award. adehhh 2.15pm xkuar plak video nye

    ReplyDelete
  3. aku x nampak .. ke aku kena block

    ReplyDelete
  4. barang siapa yg x nampak alamat pendek umur la die

    ReplyDelete
  5. wait...blake in twilight would be awesome.

    ahaha...love that part!!macam naharom!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. apa ko mrepek? BLADE [Wesley Snipes] yg dalam movie blade tu..BLAKE mana mai plak??

      Delete
    2. Apa yg ko merepek syaiiittaaaannnn....

      Delete
  6. aku repeat 3, 4 kali video ni sebab aku x faham slang Afrika mamat negro ni. Tp best

    ReplyDelete
  7. "If you a mobile phone,you will be a Nokia 3310 made in China with no signal! And trust me,this is the worst mobile phone ever...bla,bla,bla..." Tak tahu la pulak aku kalau orang negro ni menyumpah sampai cmni sekali hhahahaha...

    ReplyDelete
  8. dia marah ke nk buat lawak ni?
    klau dia buat lawak,
    aku rasa dia dh berjaya..

    ReplyDelete
  9. Nanti AKON akan jemput jadi penyanyi RAP lepas nih,.

    Lagu cintakasihku bangang

    ReplyDelete
  10. lollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollollol

    ReplyDelete
  11. awek dia yg dia kutuk maki2 tu mesti awek melayu... awek melayu kan ramai kena kencing dgn lelaki negro, sekarang lelaki negro ni pulak kena kencing dgn awek melayu

    ReplyDelete
  12. if u r a phone, u r an iphone...

    ReplyDelete
  13. If you black..u will be black forevar!! Hahahaqhaq..

    ReplyDelete
  14. LOL! Sumpah lawak! Aku nak bt meme pasal dia (letter to my exgf) ni masuk dalam 9GAG... XD

    ReplyDelete
  15. if u are a blackberry u will freeze even u take out the battery and put it back, u still freeze.

    yang ni aku tersedak! cilaka!

    ReplyDelete
  16. dia marah sambil rapper nih.... negiiii oh neegii...

    ReplyDelete
  17. muke mintak pelempang...huhu

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails