Monday, 24 September 2012

Serius - Bila Ifag Beratur Untuk Mendapatkan Iphone5 (14 Gambar)


Dedikasi

Jumaat lalu telefon pintar iPhone5 akhirnya mula dijual dibeberapa negara seperti USA, Jepun, Australia, UK dan Singapura. Dari laporan kebanyakkan media peminat Apple tegar sudah mula beratur sejak khamis minggu sebelumnya semata-mata mahu menjadi manusia pertam di dunia memiliki iPhone5. Kami tak tahu tentang anda tapi kami tak sanggup beratur selama 8 hari di tepi kedai  dan terdedah kepada hujan dan panas semata-mata mahu membeli sebuah iPhone. Tetapi dari gambar-gambar di bawah anda boleh lihat ada ratusan manusia yang sanggup melakukannya. Ini memang IFag sebenar. Kami pasti Arwah Steve Jobs pasti akan manly tears melihat dedikasi peminat teras tegar syarikat beliau. Di Johor Bahru harga sebuah iPhone5 16 Gigabyte ialah RM 3400. Mahal RM1000 dari harga pasaran. Pergh!



Laporan asal Reuters vis Izismile

20 comments:

  1. wah.. dpt 1st.. terharu nyer saya... nk iphone satuuu....

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku bg hang csl dh la..ksian....first fag

      Delete
    2. sian ko badrul...kesian....ko belajar dgn aku cara nak 1st macam mana..

      Delete
    3. komen2 macam badrul ni yg buat obe dpt award LOL

      Delete
  2. konfem badan masing2 bau cam bangkai.. semata mata nk beli iphone, beratur sampai xmandi, tdo tepi jalan..

    ReplyDelete
  3. Biar je lah. Maybe ada dikalangan mereka ada researcher IT n software development. Even kebodohan mmg terpancar. Di China n Japan harga iPhone jauh lebih murah dgn pakej telco.

    ReplyDelete
  4. fuhhhh iphone 5 punya aura...sanggup menunggu begitu rupa.

    di blogserius, 1st buat nasi kunyit

    IPHONE VERSI BLOG SERIUS

    ReplyDelete
  5. beratur mengarut .. online xbole?

    ReplyDelete
  6. bodo bedouble siot....yg paling sadis org japun la....tech macam nk rak....last2 bli iphone??? btol xbersyukur....

    ReplyDelete
  7. org yg beratur beriya2 ni merasakan mereka terlalu hip dan technofreak, tapi sebenarnya lame ass cam bodoh je... tp kalau ada awek sexy beratur takpe

    ReplyDelete
  8. bodoh beratur berhari2 nk dpt phone bangang 2.. kalo melayu ade beratur cmni konfom xsemayang.. haha

    ReplyDelete
  9. Salam pada semua...
    Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.

    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.

    Harga serendah RM1.50/pcs.

    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri

    Untuk keterangan lanjut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    terima kasih admin

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails