Saturday, 29 September 2012

Serius - Skodeng, Kebenaran Yang Nakal


Filem Pendek

Sebuah filem pendek tentang kehidupan terlampau. 

Thanks @Amirmu for the link



17 comments:

  1. Hendaklah kemungkaran yang dicegah itu apabila ia nyata atau diketahui secara yakin. Ini seperti nampak melalui tingkap atau cermin yang jelas. Aktiviti yang dimaklumi oleh masyarakat sekeliling atau berdekatan. Maka tajassus seperti memeriksa bilik ke bilik, atau meminta dibuka pintu untuk diperiksa tanpa sebarang kemaslahatan mendesak iaitu ancaman keselamatan awam adalah bercanggahan dengan ruh Islam. Ia menggalakkan sikap prasangka dan boleh memalukan atau menjatuhkan maruah mereka yang diperiksa.-DR MAZA

    ReplyDelete
    Replies
    1. apatah lagi menyebabkan kematian... adakah mereka penangkap khalwat berasa bangga dengan apa yg mereka lakukan

      Delete
    2. ala...yg mati tu sbb takut,makna nye mmg wat salah la..kalo xwat salah xde nk lari smpai trjun sana sini..

      Delete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. apa function mamat bawak camera yg duduk dalam jamban tu mcm takde pun takpe... tapi apa jadik pada perempuan seksi awek melayu 3gp tu lepas kawan biasa yg dia beromen tu mati jatuh flat? tanya soalan kat kedai tu mcm relax je takde rasa bersalah atau sedih pun...

    ReplyDelete
  4. haha..aku kenal the girl kerja same place ngan aku.

    ReplyDelete
  5. aku tk paham la video ni..ape yg kebenaran..ape yg nakal..
    entri terkini: PANASS!! Nora Danish Kantoi Keluar Clubbing Pakai Skirt Pendek?

    ReplyDelete
  6. Mahram tok imam....bukan muhrim...muhrim org g haji tu....itu pun silap ke???....aduh cetek cetek

    ReplyDelete
    Replies
    1. Itu pakcik kampung radioaktif yang lembunya sudah bertukar menjadi kucing ;-)

      Delete
  7. lerr... awek yg berlakon tu member gua rupanya. kuikuikui...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails