Thursday, 27 September 2012

Serius Kreatif - Koleksi Cacah Hiper Realistik (11 Gambar)


Cool Cacah is Cool...

Cacah ialah seni modifikasi badan yang diharamkan oleh agama Islam. Tetapi if we can be honest, ada cacahan pada tubuh yang kami rasakan sangat artistik ianya membuatkan kami terasa macam nak ada cacah sendiri. Problem is proses pencacahan sangat menyakitkan dan kami tak ada ballz untuk melakukan cacahan. Di bawah ialah beberapa seni cacahan yang hiper realistik. Sangat mengagumkan.



Laporan asal BuzzFeed


21 comments:

  1. Tetiba ja ilang fobia aku kat labah2.

    ReplyDelete
  2. cuba cacah kat batang sendiri rasa2 best dan realistik tak?

    ReplyDelete
  3. exclusion kpd david bechkam semua tattoo mcm akan equal to regret.. umur 80 dah kedut2, semua tattoo akan nampak cam lukisan kat kurma yusof taiyob..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape david bechkam? tukang bekam yang keje kat pintu masuk opis yusof taiyob ke?

      Delete
    2. david bechkam 2 thambiii blakang umah aku.

      Delete
  4. Ish mereka memang tidak dilarang sepertimana orang islam.
    ORANG MELAYU YANG BERTATU

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. mesti mrs mean akan teransang tiap2 malam dgn nengok bontot obe sja..kah kah kah

      Delete
  6. eeeiiii yark...nmpak real giler...

    ReplyDelete
  7. No. 10 -- Senggama minda yang kronik!

    ReplyDelete
  8. sangat kreatif & unik. ada juga tatoo yg dilukis utk menutup kesan parut pada bdn spt akibat accident dsbginya..

    ReplyDelete
  9. last...last comment!! yahooooooooooooooooooooooooo

    ReplyDelete
  10. camel toe spotted

    ReplyDelete
  11. BAPAK KAUUU LAAAAA

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails