Thursday, 2 January 2014

Serius Konsep - Air Rope : Jambatan Udara Untuk Kegunaakan Ketika Bencana Alam (8 Gambar)


Nice!

Hujung tahun lalu terdapat banyak kejadian bencana alam yang melanda dunia. Ribuan orang ramai terperangkan akibat kemusnahan jambatan akibat banjir. Ini memberikan idea kepada Lee Yong Ho, Lee Jee Won dan Lee Juan untuk menghasilkan konsep jambatan udara yang boleh digunakan ketika kecemasan. Sistem jambatan udara ini kompak dan lebih mudah alih berbanding peralatan jambatan yang digunakan sekarang. Idea yang menarik. 




Laporan asal Yanko

8 comments:

  1. kalo yg nak masuk tu gemuk cmno?

    ReplyDelete
    Replies
    1. secara logik nya diorang akan buat saiz yang boleh masuk saiz paling besar average punya..yang abnormally besar tu naik helicopter je laa..i assume..hehe..

      Delete
  2. org kat depan sila tahan kentot ye....

    ReplyDelete
  3. nice

    http://ftkmalaysia.blogspot.com/
    http://ftkmalaysia.blogspot.com/
    http://ftkmalaysia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Just click the Link below and Register to Get $ 25 ...

    http://bit.ly/KbGCg8

    http://www.theweeklypay.com/index.php?share=208967

    ReplyDelete
  5. bile semua dah selamat sape plak nk bukak tali sebelah sane?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails