Monday, 18 February 2013

Serius Hot - Emilia Clarke (5 Gambar)


Hotness is coming

Emilia Clarke ialah pelakun katik yang melakonkan watak Daenerys Targaryen di dalam siri TV Game of Thrones. Siri ini akan kembali ke kaca TV pada 13 Mac 2013. Dalam masa beberapa minggu sahaja lagi kita akan mengikuti kesinambungan perjalanana Daenerys Mother of Dragons. Can't wait. Sila tengok gambar Emilia Clarke buat semetara itu




Laporan asal HotCelebs

28 comments:

  1. 31 march 2013. not 13 march 2013. take note. =)

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. Ramas dulu bro tetek beliau... baru leh nilai besa tak besa....
      fap fap fap

      Delete
    2. tetek ade sikit. boleh la..

      Delete
  3. saya sayang PM

    ReplyDelete
  4. Tempah Iklan Di www.Step2Rich.net/nak_income Dah Boleh Taja Indonesia,Modal sekali RM25! Budak sekolah pun mampu. So, memang tak de masalah anda nak join. Kawan anda pun tiada masalah nak join. Siapa pon boleh join. Memang senang nak jalankan projek nih. Terlalu mudah untuk di "jual". Mudah untuk diterima. Inilah salah satu faktor penting untuk menjayakan sesuatu projek buat duit iaitu "kos yang rendah". Sebabnya simple. Daftar Free

    ReplyDelete
  5. nak cari gambar emilia clarke versi xxx dah takde sebab google dah disable safesearch off

    ReplyDelete
  6. dapat jilat ketiak dia


    perghh
    selaamat la awek gua ketiak dia putih melepak
    licin

    memang sedap jilat smbil lancap

    ReplyDelete
  7. hmmmmmmmmmmmm,,,,,,,,,fuhhhhhhhhhhhhhhhh...

    ReplyDelete
  8. Pompuan Islam tak seksi dan memualkan. Baik skodeng pompuan kafir

    ReplyDelete
    Replies
    1. ASSHOLE KO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      Delete
  9. HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..HAIL ANON..HAIL..

    ReplyDelete
  10. babi bodo gemok nie...cibai puki lu..

    asyik bagi gambar seksi perempuan..

    lu nie mmg bodo tahap babi gemok

    ReplyDelete
  11. nak karifap??

    ReplyDelete
  12. Ase cam nk jilat jew ketiak dia...putih sgt2..geram..suke ketiak cam tu..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails