Tuesday, 6 March 2012

Serius Cool - Lamborghini Avantador J : Lambo TOPLESS (8 Gambar)



Holy smokes!


Lamborghini Avantador ialah sebuah kereta mewah yang seksi. So how do you make a sexy car even more sexy? Macam seorang wanita just make it go topless! LULZ! Inilah yang dilakukan oleh Lamborghini dengan Avatador J. Cermin hadapan, bumnbung dan kebanyakkan hiasan dalaman Aventador LP700-4 coupe dibuang bagi menghasilkan Lambo open top ini. Selain daripada itu kerusi kulit Aventador couple digantikan dengan carbonskin. Carbonskin menurut Lambo ialah bahan binaan baru yang dibuat dari gentian karbon tetapi cukup lembut untuk menggantikan kulit lembu. Yowza! Hasilnya ialah kereta berkuasa 700 kuasa kuda yang ringan dengan kelajuan maksimum 300 Kmj.Vroom! Harga masih belum ditetapkan tetapi apa yang pasti kereta MINIMALIS ini akan meminimaliskan akaun bank anda juga!




\

Laporan asal Autoblog

17 comments:

  1. WOO WOO WOO
    WOO WOO WOO
    WOO WOO WOO
    WOO WOO WOO
    WOO WOO WOO
    WOO WOO WOO

    ReplyDelete
  2. klu kat arab leh lah pakai...
    sbb kurang ujan...
    klo kat malaysia kne bwk payung skali...

    ReplyDelete
    Replies
    1. lolz, apa guna khemah Gian jual rm60 tuk 6pax..!
      kasi sanglop la...! hangkok!

      Delete
  3. still prefer original design..this is not sexay..

    ReplyDelete
  4. finally car with helmet provide. imagine with MS helmet tak pun helmet steng..LOLLLLLLLLLLLOLLLLLLL

    ReplyDelete
  5. black stig win

    no racist here bitch

    ReplyDelete
  6. terasa cm jd f1 driver. nk cool lg pakai google ngan singlet je bwk lambo ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kene pkai GOOGLE eih? owh..oret...

      Delete
  7. Nafsu jenis ape ko ni tyler durden??? masalah ni....

    ReplyDelete
  8. Nek kete nie smbil pakai bju ujan GIvi plak. Ohsem nie!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails