Tuesday, 13 November 2012

Serius - Pencak Lawan Nafsu dan Yahudi?


Tahukah Anda?

Tahukah anda ada pencak khas untuk menentang nafsu dan Yahudi? Now you know! Amalkan pencak ini dan anda akan dapat menentang nafsu dan jews! #IAmSomewhatSceptical

Thanks @moja037





34 comments:

  1. Nampak pelik.. macam nak terjatuh2 tergolek je dorg sepak2 rejam2..

    ReplyDelete
  2. somehow cara dorg berdoa bole jadi aerobik exercise .. minus the ayat2 semua. hurhurhur

    ReplyDelete
  3. hahaha..bersepah2..da mcm org biol daa..bangang siot!

    ReplyDelete
  4. apahal? perlu ke wat perbuatan cm tu?

    ReplyDelete
  5. Dia ckp ya nani muhammad ya abuya tolong selamtkan islam... Ni dah hampir syirik, kerana kita tak boleh minta pertolongan dari org yg telah mati. Minta tolong hanya dari Allah saja. Nabi muhammad hanya boleh beri syafaat di akhirat. Serius jangan ikut ya kawan2

    ReplyDelete
    Replies
    1. aah. ni macam kumpulan al-arqam (sesat) tu.

      Delete
  6. semangat betul sampai suara sekat2....

    ReplyDelete
  7. gua nampak ada move tiger uppercut. epic..

    ReplyDelete
  8. ayuh sepak nafsu ayuhh sepak yahudi!! hiyakk hiyakkk

    ReplyDelete
  9. pencak selepas sembahyang? dgr lagu latar je dah musykil.. tp mesti ada je org buat ni..

    ReplyDelete
  10. munafiq syirik. entah nile skmm nk takedown site ni

    ReplyDelete
  11. apsal dok dlm segi 3. ini semua illuminati nih. haha

    ReplyDelete
  12. haha. kelakar la dorg nih. tah pape. power kaabah la. pencak la. adoi.

    ReplyDelete
  13. hahaha..sampai semput2 suara pakcik yang dok lead "senamrobik" tu yer

    ReplyDelete
  14. Hahaha... Did they think dispelling jews and evil from them is that easy? What they need is proper education so that they can prosper, help fellow muslims and do good while we are living on this earth. Oh well, if they do this regularly at least they had good exercise. Hopefully they dont get sick and had to get medical care created by jews.lol

    ReplyDelete
  15. Kembalikan Seks Islam kepada Dunia



    (Salah satu tajuk video dari uploader yg sama)...

    ReplyDelete
  16. haha dia boleh mintak sejuta ringgit last sekali tu

    ReplyDelete
  17. sepak nafsu, sepak yahudi, sepak nafsu, sepak yahudi... malu sial aku tgk video ni

    ReplyDelete
  18. serious aku rasa macam nak sedekah ventolin kat pakcik ni.

    ada penyakit lelah pakcik ni aku syak.

    ReplyDelete
  19. ape ke bodoh menatang ni..hahaha

    ReplyDelete
  20. hahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahaSTUPIDahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahhhahahahah

    ReplyDelete
  21. lepas ni apa pulak, poco2 lawan yahudi ke?

    ReplyDelete
  22. "ya nur muhammad, tolonglah buangkan nafsu-nafsu **something** dari badan kami"
    ini syirik!! dia patut mintak pada Tuhan.. bukan rasul..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails