Saturday, 10 November 2012

Serius - Kareer Awal Liyana Jasmay (2 Gambar)


Sebelum feymes

Sebelum menjadi pelakon Liyana Jasmay ialah seorang model kanak-kanak. Wajah beliau ketika kecil masih menghiasi produk yang masih lagi terjual di pasaraya seluruh Malaysia. 




33 comments:

  1. Replies
    1. Yang bagian tak percaya cina ni agak kelakar jamban bagu betul la awak ni buat jenaka

      Delete
    2. ape bende yang kelakar la sial..ntah pape la si tongkeng ni, jamban bagu la bagai..bagu..bagu..apebende bagu..

      Delete
    3. wakaka what a phenomenon here

      Delete
    4. kita x percaya cina...cina x percaya kita...

      Delete
  2. haha. baru aku tau ni dia ingatkan sapa.

    ReplyDelete
  3. comel: dulu, kini dan selamanya :)

    ReplyDelete
  4. ini bukan LJ kalau tak silap. ada nampak budak ni dalam Cerekarama a few years ago. kalau tak silap lah.

    ReplyDelete
  5. woahhh.. kalau betullah ni si liyana. cute gila waktu dia kecil... kalau betul dialah.. HOHOHO

    follow and buka blog ini.
    http://theeytahcollection.blogspot.com/
    boleh beli shawl. boleh beli beg yang cantik2 dengan harga yang berpatutan
    jangan lupa =)

    ReplyDelete
  6. Liyana Jasmay aku tak minat.


    follow and buka blog ini.
    http://the-apa-ntah-collection.blogspot.com/
    boleh beli tuala. boleh beli kambing yang cantik2 dengan harga yang berpatutan
    jangan lupa =)

    ReplyDelete
  7. Saper Liyana? X kenal pon... name x naik kot... haha ha haha

    ReplyDelete
  8. This is not Liyana Jasmay. This girl's name is Madihah. Wrong info Obe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe...jenis kaki lipak gak kut?

      Delete
  9. Obe pengnipu.. haha. Ko ye ye err je

    ReplyDelete
  10. ye ke?? kecik2 dah jd model yeh hihi.. saya dtg setelah mendapat recommendation dari blog titan.. blog awak ni ada byk info ye :)

    ReplyDelete
  11. TIDAK!! BIAR BETUL?? LAGU NASYID PALING BODOH SEPANJANG ZAMAN!
    Follow Me On : BLOG MAZEER | Berita Terkini Hiburan Sensasi!

    ReplyDelete
  12. Salam.... ooo ni blogserius yang titan recommend tu...memang serius cun :)

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails