Saturday, 24 November 2012

Serius Fail - Apabila Editor Bahagian Sukan Akhbar Tempatan Tak Buat Kerja


Cepat betul ubah muka

Naharoms......semua nama dan muka tak berpadanan.  Beckham dengan Henry pun tak boleh bezakan ke? God damn! Edison Cavani tetiba jadi seorang Afrika!

Thanks @MohdAizatNazmi 



Laporan asal Twitter MuhAizatNazmi


14 comments:

  1. Sejak bile Henry jadi white guy? Ahahhahaha

    ReplyDelete
  2. gile player korea kpop jd orf afreka

    ReplyDelete
  3. heung min sun is a black dude?? wtf..

    ReplyDelete
  4. ni paper metro ni..
    smlm ada member tunjuk..

    ReplyDelete
  5. kimak eh budak dinamo zagreb umur 16 dah macam 30 berjanggut lebat. tu bukan rosicky ke

    ReplyDelete
  6. It happen a lot actually, profile jadik ugly pasal editor..

    kesian~

    ReplyDelete
  7. harian metro dah jadi sama level dgn utusan...

    btw jom join contest ni, cara penyertaan mudah sangat, mana tau leh dapat hadiah thumbdrive 8gb/16gb... klik je kat sini

    ReplyDelete
  8. hahaha...semua tak betul. ni salah FAM gak.

    ReplyDelete
  9. http://Youthweeklypay.com/?invite=39575

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails