Monday, 12 November 2012

Serius Cool - Poster Promosi Watak FIlem The Hobbit Diperlihatkan (17 Gambar)


The Hobbit......

Filem The Hobbit yang merupakan prekuel kepada Trilogi Lord of The Rings akan ditayangkan bulan hadapan. Bagi mempromosikan filem ini poster watak-watak penting The Hobbit dipertontonkan. Bapak banyaknya lah watak yang kita perlu tahu sampai dah jadi macam Morning Musume pulak.




Laporan asal The Mary Sue


18 comments:

  1. semua potrait ala2 macam game baldur's gate & neverwinter night. terkenang zaman main game D&D nih..

    ReplyDelete
  2. tak sabar nak tengok... www.suarapemikir.blogspot.com boleh lah kongsi jalan ceritanya di blog. taklah penat nak fikir post. hehehe

    ReplyDelete
  3. Kah kah kah!

    Obe layan Morning Musume!

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. aragorn lagi tua dari gandalf, legolas immortal. patutnya already exist.

      Delete
  5. aku pernah bc novel ni dulu2. byk main teka-teki je dlm novel tu

    ReplyDelete
  6. Dasyat betul Azhar Idrus sekarang ni ye. Sampai Peter Jackson pun berkenan amik dia blakon sebagai Balin the dwarf. Hebak boh!

    ReplyDelete
  7. cerita pasal hobbit but why poster dwarf je la berlambak??

    ReplyDelete
  8. apasal fili muka mcm aragorn??

    ReplyDelete
  9. pesal la nama sesetengah depa ni macam sushi jek?

    ReplyDelete
  10. cool... dah tonton .. ini review sy : http://adf.ly/G6zrB

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails