Friday, 26 October 2012

Serius Sadis - Video Cikgu Tadika Yang Tak Berhati Perut


Dayyum!

Kesian bebudak sekolah tadika di China ini. Cikgunya kejam dan macam Gestapo. Cikgu ini dikatakan menampar dan menendang anak muridnya sebanyak 120 kali dalam masa setengah jam!

96 comments:

  1. Replies
    1. Terima kasih.. Tak perlu puji sgt ye org2 di bawah.. Moga Allah berikan hidayah dan sekaligus diampunkan dosa cikgu ni..

      Delete
    2. TORA dtg lagi..

      Delete
    3. sial kejam gila cikgu tu... kalau rasa2 tak boleh tahan dengan kanak2 jangan jadi cikgu laaaaaa...

      Delete
    4. Aku tampar kau nak?

      Delete
    5. Aku nak! jadi anak murid Cikgu tu. Sifuuu spanking gua!

      Delete
  2. masyarakat tidak boleh pandang sebelah mata saja dlm hal ni.
    bukan salah cikgu tu semata-mata.

    mungkin budak-budak tu yg kurang ajar dulu dgn dia?
    ada rakaman audio tak? jadi macam mana nak buktikan yang budak kecil ini tidak memprovok guru dewasa ini dengan kata2 keji?

    dalam rakaman ini kita dapat lihat, guru itu keseorangan dan dikelilingi oleh 7 kanak-kanak yang sukar diramal tindakannya.

    ini ialah salah satu defense mechanism yang tercetus secara semulajadi apabila keamanan, keselamatan dan tugasnya terancam dek kerana kanak-kanak ini.

    Siapa boleh jamin kepada saya bahawa kanak-kanak ini tidak akan mengambil sepasang gunting kecil diatas meja lalu secara serentak mereka semua ini menyerbu dengan pantas kearah guru malang yang ketika ini berada dikedudukan terdedah didalam radius merbahaya?

    kalau anda kata kanak-kanak ini tidak mampu berkelakuan demikian, kalian sedang cuba menipu saya.

    terima kasih

    ReplyDelete
    Replies
    1. bangsat xperlu ckp bnyk berambus. kalaw ia pon budak2 tu buat pasal aku rasa xperlu nak tampo2 gitu. budak2 kot pikir pon xberapa buleh lagi. dan kepala babi untuk Anonymous26 October 2012 19:07. lu pergi mampos

      Delete
    2. anon 19.36,

      buka kata saudara yg pertama, sangat negatif. ada pepatah inggeris mengatakan, 'if you can't say good things, then never say at all.'
      ayat kedua pula berupakan pandangan saudara dimana saya puji dan hormati pandangan ini.
      ayat ketiga juga berupa pandangan dan menunjukkan sifat belas kasihan terhadap kanak-kanak.

      saudara menutup ayat saudara dengan cacian.

      terima kasih.

      Delete
    3. tugas cikgu mendidik.bukan memukul.

      Delete
    4. Anonymous26 October 2012 19:46 zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

      Delete
    5. Anon 19:07 ni aku rase org PKR.. Jenis nak menafikan org yg buat salah.. Budak kecik tu mumayyiz pun belum.. Tadika tu beb.. Takleh pikir baik buruk lagi.. Dah ade video depan mata pun xleh terima.. Kalau budak2 tu buat hal nak tikam ke ape, itu boleh bincangkan kemudian.. PKR dan PAS punye pemikiran...

      Delete
    6. ahahaha layankan saja. jap lagi ada la tu dia nak reply apa2. butthurt liao

      Delete
    7. Anon 19:07
      Sila guna acc sebenar, sbb sy xsabar nk buat kt anak awk mcm dlm video ni.. sweet kn? akan ku beri kasih syg menggunakn kaki ku..

      Delete
    8. nak kote aku..sumbat dlm mulut korang...

      Delete
    9. Konon2 bijak nak trigger anon2 kat sini,lol biji kelentit nak?

      Delete
    10. nak nak nak hisap biji kelentit

      Delete
    11. Biji pelir nak jugak tak?

      Delete
    12. This is obviously a troll.cant imagine some people take this guy's words seriously. *facepalm*

      Delete
  3. butoh hang la sembang pandai.kalau anak kau kena tibai macam tu ko nak pakai konsep pemikiran yang ko ckp ni..ke ko ni cikgu, cikgu yg pshyco mcm video ni.. aku sendiri tak mampu habiskan tonton video ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. adakah dengan mengatakan bahawa "aku sendiri tak mampu habiskan tonton video ni" menunjukkan saudara anon 1919
      seorang yang berjiwa lembut?

      buka kata saudara sendiri dimulakan dengan ayat berunsur negatif. ayat kedua saudara seterusnya berupa andaian yang tidak berasas. ayat ketiga saudara pula berupa tuduhan semata-mata dan saudara menghabiskan komen saudara pada pukul 1919 dengan memuji diri sendiri.

      nampaknya konsep pemikiran saya lebih baik dari saudara anon 1919.

      Delete
    2. hang kalaw setakat nak troll dkt sini hang p belah. buat ckp pandai kepala bapak hang.

      Delete
    3. Ang ni siap buat rumusan analisis ni dok buat palatau pa dia?makan babi la baru ada akai!!!

      Delete
  4. walaupun aku dilahirkan gengster lebih pada malik KL gengster tapi aku xbleh tgk budak2 kena mcm ni. kepala babi betul cikgu ni

    ReplyDelete
  5. Tak payah nak maki2 org sgt.. Cikgu buat jahat dan zalim pada anak murid, tau pulak nak marah? Yg kita ni tiap2 hari derhaka dgn Allah, buat maksiat setiap hari, munafiq dgn Allah, mungkir janji dgn Allah, melanggar perintah Allah, tak rasa plak diri tu jahat? Doakan cikgu tu dpt hidayah tak boleh? Cikgu tu kalau dia dpt hidayah, dia taubat, dia mintak maaf dgn murid dan murid tu maafkan dia, dia selamat.. Habis tu kita ni dok maki2 org nak taubat mcm mane? Duk buat jahat dgn Allah tiap2 hari dah taubat ke belum? Malaikat kiri kanan dok menulis je.. Awak pun belum tentu selamat.. Api neraka tu kalau dibuka sebesar jarum shj pada dunia, hancur terbakar dunia ni.. Dah rasa kuat nak lawan api neraka Allah? Dah rasa hebat nak kurang ajar dgn Allah? Kalau Allah tarik nikmat jari tu baru tau.. Nak menaip pun tak boleh.. Ingat, Allah Maha melihat.. Kalau diletakkan api neraka sebesar semut di bawah tapak kaki boleh menggelegak otak.. Di letakkan digunung, hancur gunung.. Setiap patah perkataan yg kita tulis semua Allah nilai.. Bila banyak memaki dan mencarut, tanda hati hitam, rahmat Allah tiada, hidayah Allah tiada.. Maka tunggulah balasan neraka Allah nanti.. Siapa yg nak mempersendakan ingatan ni, silakan.. Nak tgk sejauh mana, seberapa hebat dia nak lawan Allah.. Anonymous pada manusia, tidak pada Allah.. Nak cabar kekuatan dan kekuasaan Allah? Silakan.. Nak cabar Maha Qahhar dan Maha Jabbar Allah? Silakan.. Nak cabar kemarahan dan kemurkaan Allah? Silakan.. Masing2 tanggung.. Azab Allah sgt pedih.. Azab Allah tak menunggu di akhirat, bahkan boleh berlaku di dunia.. Sila persendakan peringatan ini, kalau nak terjun ke neraka Allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok saya terima semua. sekian.

      Delete
    2. mende ko merepek ni? off topic betul

      Delete
    3. Serbanistas mana plak yang sesat dalam blog obe ni?cakap sebijik macam ustaz pkr yang kena tangkap basah dalam hotel jam 3 pagi.brani nya kau ugut kami guna kekuasaan Allah supaya kami tundukkan ego dan setuju dengan kau. Berani nya kau menjual agama,berani nyaaa

      Delete
    4. cop aku nak pijak teloq dia

      Delete
  6. biar aku terus terang lah. aku tau mmg cikgu ni kurang ajar. kesian lah kat budak2 tu kena sepak. anak aku yang umur baru nak masuk 2 tahun ni kalau aku tgh bad mood terus jd ok.

    tapi kenapa aku cuba defend cikgu tu? kenapa?
    k'mon aku tak bodoh lah tak tau nk beza baik buruk.

    alasan aku,

    1) aku nak tgk, siapa dalam kalangan pengguna internet mampu membahas hujah yang baik. aku sengaja letakkan diri aku supaya menyokong cikgu sial tu, tapi korang yang nak defend budak2 tu langsung tak defend dengan menggunakan ilmu dan logik. betul tak apa aku cakap ni? korang pun tahu korang ada dipihak benar kan? kenapa masih guna caci maki?
    sebab hati sangat hitam dan busuk. walaupun nampak benda baik, masih nk mengeluarkan kata-kata negatif.

    aku saja nak trigger korang yang cepat melantun, cepat mencarut, cepat melatah.

    nampak gaya kajian dan andaian aku tepat,
    rakyat malaysia kebanyakkannya gemar mencarut dan mengamuk.

    ReplyDelete
    Replies
    1. zzzzz. dah habes ? buhsannya

      Delete
    2. itu saja benda paling baik boleh kau tulis?

      aku tau dalam hati kau sebenarnya kau setuju dengan apa yang aku cakap kan?

      tapi sifat ego, keras kepala, asyik kau saja yang betul buatkan kau gagal mengaku.

      betul?

      aku dapat teka yang kau ni ialah anak sulung, atau anak lelaki sulung (ada kakak).

      sifat ego mcm kau ni banyak ada pada anak lelaki sulung.

      Delete
    3. ada bunyi langau la

      Delete
    4. krikkkk krikkkk krikkkkk krikkkkkk

      Delete
    5. oink oink oink

      Delete
    6. sah la ko ni psiko..takut aku...mcm ni pon ada ka..

      Delete
    7. Anon, Maaf mengganggu. Tapi aku rasakan, kalau kau bijak sikit, kau tak perlu point out pasal anak lelaki sulung or yang sewaktu dengannya. Kau menutup hujah kau dengan provokasi tapi kau cuba cover. And sekarang terbuktilah yang kau ni tak ada beza dengan anon2 lain. Yang bezanya, anon lain pakai cacian tapi kau pakai ayat yang sopan sikit. Tapi aku tetap respect kau sebab kau berani nak cabar anon kt sini. Tetapi cara kau salah laa. Cara perdebatan kau ni menunjukkan kau ni cepat emosi. Kalau kau nk attack orang, kau jangan attack peribadi orang. Gunakan fakta dan logic instead of saying that ' sifat ego mcm kau ni banyak ada pada anak lelaki sulung '

      Delete
    8. lapaq la pulak

      Delete
    9. nak bisjut?

      Delete
    10. salam cikgu...xpe biar je laa..sbnrnya dr awal bca entry ko aku da trperasan ayat kau 2 brunsur sarcasm...biasa la 2 ada org bole trima dan ada gak sebaliknya..aku paham mesej yg ko cuba smpaikan..aku sorang pn da ckup la..klu pancing kt sungai xkn dpt sume ikannye kn hahaha

      Delete
    11. meh aku mudahkan utk kau.

      Statement rakyat Malaysia suka mencarut tak boleh pakai langsung.

      Pengguna internet sedunia sebenarnya. Kalau muncul dlm keadaan anon...akan mendorong utk maki dan carut. Tak kira lah orang putih ke, orang tak puteh ke, asal guna internet anon, ramai aje yg macam tu. Sebab apa? Memang jahat ka? Takderlah. Sebab rasa orang tak nampak. Kau ingat yg kaki carut tanpa nama @ Anon ni, dlm real life, macam ni jugak ke? Jenis tengah berjalan, kalau jumpa orang tak kenal, tetiba maki hamun?

      Ayat provoke sokong cikgu tu, boleh aje faham, on the spot. Tapi kalau kau nak pancing orng, tak la berjaya pun. lepas tu sound balik rakyat Malaysia suka mencarut...salah la kesimpulan kau tu.

      Delete
    12. Ooo mcm tu rupanya niat murni cikgu anon nie,takpala kami sedar kesilapan kami sesungguhnya susah nah tinggalkan habit mencarut ni,disebabkan kami terlalu jujur,jap kami nak habiskan sikit sisa carut ni biji kelentit pukimak kau bau dimakan anjing kurap!!!ohhh biji kelentit kurappp!!!! Kurappp!!! Mari hisap konek aku cikgu anon penamo murid mari mari sedut air buritkuu

      Delete
    13. Sindrom holier art thou

      Delete
    14. nak bisjut?

      Delete
    15. troll macam taik..budu bosannya

      Delete
  7. Ok fine, ko mmg pandai.. Aku respek giler, ko mmg terer.. Bill gate pun kalah beb.. Aku rase ko layak jadi perdana menteri.. Takpun jadi agung.. Sebab pemikiran ko ni mmg tahap yg akal manusia biasa tak mmpu pikir..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sokong, anon tu kalau masuk Imam Muda confirm menang.. Rancangan2 realiti semua die menang.. Dia memang hebat.. Ahli falsah terkenal pun tunduk dgn pemikiran dia ni.. Sepatutnya dia kene gantikan najib, anwar, dgn nik aziz.. Dia shj yg layak jadi pentadbir negara.. Boleh kalahkan yahudi2 semua dgn kehebatan dia sorg je..

      Delete
    2. 100% sokongan untuk anda semua. harap dia boleh ganti najib nanti. gantikan 1malaysia kepada 1dunia

      Delete
    3. nak bisjut?

      Delete
  8. mana pergi anon ckp pandai ni. tolong buat parti sendiri supaya aku boleh undi nanti. harap tampuk kepimpinan anon ckp pandai boleh melenyapkan israel daripada muka bumi ni. hidup ! hidup ! hidup !

    ReplyDelete
  9. Mengata org mmg terer!! Bravo!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. adakah ini bunyi langau atau khayalan semata2 ?

      Delete
    2. nak bisjut?

      Delete
  10. Malon bodoh..suka gaduh sesama sendiri aja...dasar malingsial hahahahah..Hidop Indonesia!!!

    ReplyDelete
  11. Orang2 Malingsia cuma dibawah tapak kakinya kami warga Indonesia sahaja hahahaha!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak bisjut?

      Delete
    2. Hoi sialan loe jawa jangan banyak bunyik!pergi mandikan anjing aku sekarang!!

      Delete
  12. Tapak kaki Kepala bapak ko Indon !!

    ReplyDelete
  13. Bagemanna bisa indonesial bisa mencocot di blog ini. Ini musti spy ni

    ReplyDelete
  14. apa punya sangap aaa cikgu ni.. kalau kat mesia ni dah sah kena sula

    http://persada2ubiz.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. ANON SAMA DENGAN OBE = ANJING!

    ReplyDelete
  16. MALINGSIA BODOH!!

    ReplyDelete
  17. daje takut aku ada anon psycho. silap2 haribulan dtg tnggu depan pagar umah aku.anon sekalian sila kol talian teledera kalau ini berlaku.

    ReplyDelete
  18. aku anon paling sexy kembali.... cepat ngurat aku... aku yang cantik... aku yang manis,,, aku yang manja... taklupa aku yang montokkkkkk...

    ReplyDelete
  19. Orang malaysia kuat sgt begaduh..jom kita berubah kearah kebaikan..

    ReplyDelete
  20. hahaha ramainya butthurt. troll paling best pernah aku buat!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ni troll cam taik la bro..nak baca komen pun dah bosan..ayat tatabahasa cam budak lepas tadika. Troll rate 1/10

      Delete
    2. who cares? g mati la kau siap nk rate bagai.

      hahaha

      Delete
    3. who cares? g rate la kau siap nak mati bagai.

      hahaha

      Delete
    4. Who cares? g siap la kau rate nak mati bagai.

      Hahaha

      Delete
    5. who cares?bagai nak mati la kau siap nak rate g

      Delete
  21. Yaaa...serupa bontot berak saja taraf tatabahasa di sini. Mari kita buka web www.xhamster.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Babi butoh bapak hang tu website porno la sialll

      Delete
  22. salam super sahabat,
    tetap semangat dan sukses selalu ya
    ditunggu kunjungan baliknya :)

    ReplyDelete
  23. Cikgu2nya di INdonesia juga yang baik2 dan bagus2 aja x macam cikgu2 di Malingsial..bodoh hanjeng..perut buncit..tua..lagi mau mengajarin budak2 sekolahnya yaa..bodoh Maling!!!

    ReplyDelete
  24. Salam semua.. Ok, maaf. Aku mengaku.. Anon2 yg kat atas ni semua hanya dua orang shj. Aku dan obe.. Kitorg saje nak buat gempak bagi nampak meriah blog ni.. Siap bertukar2 watak lagi.. Sekejap maki2, sekejap cikgu, sekejap ustaz, sekejap indon.. 'Outbound di malang' tu aku.. 'Abg malek is back' tu obe.. Dan anon2 lain yg berbagai watak tu cuma kami dua org shj.. Kitorg saje nak tarik reader yg berdaftar tu komen sekali.. Sbab dah makin kurg.. Maaf ye sialll!! Hanjeng pukimak korg semua malingsial.. Pegi mampos.. Sekian wassalam..

    ReplyDelete
  25. weyh,,, apa da korang komen2 nih,, kah kah!

    ReplyDelete
  26. mmm, camne kalau anon2 kat ni sbnrnye org yg sme? die ade shizofernia.. jeng jeng jeennnnnng!

    ReplyDelete
  27. WELL WE SHOULD GIVE A NAME TO THAT GUY.
    suma anon aku pon xtau mana satu dia..

    ReplyDelete
  28. wa syak la kan, brado saiko td tu obe.

    ReplyDelete
  29. http://obefiend.blogspot.com/2011/10/aku-salah-faham-kisah-zaman-nabi-nabi.html?commentPage=2

    ReplyDelete
  30. http://mynewshub.my/2012/10/27/guru-dera-murid-tadika-dipecat/

    ReplyDelete
  31. Saya masih begini dan saya selesa begini. Secara jujurnya, setakat ini saya tak rasa nak berubah kepada genra lain. Bagi saya untuk apa? Saya akan terus bawa genre dangdut selagi orang tak menyampah dengan saya. Biasalah, jadi anak seni ni, ada benda yang kita buat, orang suka dan ada yang tak suka. Saya tak rasa apa yang saya buat itu terarah kepada aksi tarian lucah. Kenapa orang nak persoalkan? Sudah tentulah saya sedar apa yang saya buat. Saya tak fikir apa yang saya buat tu tak baik. Bagi saya itu tak lucah langsung. Sudah lebih 10 tahun saya menyanyi dan saya tahu mana yang okey dan tidak. Saya tahu batas-batasnya ketika membuat persembahan. Bagi saya, apa-apa pun niat tu yang penting.

    ReplyDelete
  32. psyco atau syok sendiri? or attention seeker? O_o

    ReplyDelete
  33. chineese chineese chicheese chicheese

    ReplyDelete
  34. Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails