Sunday, 21 October 2012

Serius - Benarkah MMU = Malaysian Masonic University?


LOL illuminati nutjobs


Bila banyak sangat tengok siri The Arrivals maka wujudlah teori gila macam ini. Kesian budak MMU kena tuduh masonik!

Thanks @cyberxism for the lulz



41 comments:

  1. Replies
    1. Fist may refer to:
      A hand that has the fingers curled into the palm and the thumb retracted, displaying the knuckles

      Delete
    2. according to urban dictionary

      "A part of a human's hand that is normally only showing when the hand is clenched. It is composed of the knuckles and the first digit of the fingers.

      eg;
      My FIST is sailing in the general direction of all the "Sex starved, sex obsessed, apparently heterosexual, testosterone pumped, teenage males" Who can't define FIST as anything besides the jamming of hands into various orifices in a human female's body!"

      Delete
  2. saje promote mmu ke ape ni org yg buat video ni

    ReplyDelete
  3. nakharom tengok thumbnail pun dah terjimak minda aku.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Piramid makanan ialah satu carta yang membantu kita untuk merancang pengambilan jenis-jenis makanan dan sukatan makanan yang sesuai untuk kita setiap hari .
      Makanan dibahagikan kepada 5 kumpulan utama yang diletakkan pada paras yang berbeza-beza di dalam Piramid Makanan Malaysia:

      Paras 1
      Nasi, mi, bihun, roti, bijirin dan produk bijirin lain serta ubi-ubian

      Paras 2
      Buah-buahan dan sayur-sayuran

      Paras 3
      Ikan, ayam dan itik, daging dan kekacang, susu dan produk tenusu

      Paras 4
      Lemak, minyak, gula dan garam

      Delete
  4. Replies
    1. pe kaitan ngan post diatas?????

      Delete
    2. entahnye...gila2

      Delete
    3. ape ke babi sgt salina ni?

      Delete
  5. cant tell nothing..mngkin mmg btol mngkin mmg x.ingt, illuminati ni lame dah bertepek ngan smua org..kita sdar x sdar jea..mreka ad dimana2, dan xmustahil malaysia pom dah dijangkiti~~

    ReplyDelete
  6. USM more badass

    University Satanic Malaysia..

    ReplyDelete
  7. najib babi dan nik ajis ulama celup adalah ketua ejen iluminati di malaysia.. trust me

    ReplyDelete
  8. ini agak mengejutkan krn sngt terang dan bersuluh...
    x dpt dimaafkan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. agree... fuckingmanson!!

      Delete
    2. yaaa... agree too fuckingmanson!!!!
      go hell jews!!! Zionis!! damn laknatullah!

      Delete
  9. LOL. The Arrival music.

    ReplyDelete
  10. Bodoh punya Student, lain kali nak ciplak lagu ciplak lagu Bieber

    ReplyDelete
  11. 100% masonic ritual for those who truly enlighten their heart to see..

    ReplyDelete
  12. mmu stand for money making university!! not masonic fucking shit uni! btw, saya sayang prof rasad..muahxx

    ReplyDelete
  13. Replies
    1. Universiti Illuminati Trustee Masonic...
      Nasib tak baik

      Delete
  14. aaron azis di tasik chini -> http://www.google.com.my/imgres?start=93&um=1&hl=en&sa=N&biw=1269&bih=604&tbm=isch&tbnid=iew6j5opqaSB7M:&imgrefurl=http://www.travelblog.org/Photos/1698770&docid=QHG9HSbmj6BVKM&imgurl=http://photos.travelblog.org/Photos/20265/220950/f/1698770-Nude-Model-Wanted-0.jpg&w=600&h=450&ei=7JeEUNmuO4PSrQfxr4DgAg&zoom=1&iact=hc&vpx=139&vpy=175&dur=1916&hovh=194&hovw=259&tx=85&ty=106&sig=100862792087381022841&page=5&tbnh=146&tbnw=216&ndsp=23&ved=1t:429,r:5,s:100,i:19

    ReplyDelete
  15. SEMUA RAKYAT BETA MARILAH KITA MENENTANG SEGALA KEJAHATAN YANG MELANDA!

    BOLEH BETA TUUJU LAGU...

    Bersatu Kita Bersatu
    Dengan Setia Berganding Bahu
    Jiwa Teguh Berpadu
    Kita Rumpun Melayu

    Bersama Kita Bersama
    Mendukung Hasrat Semua
    Berjasa Pada Bangsa
    Agama Dan Negara

    Lambang Kita Yang Gagah
    Dipandang Mulia Dan Indah
    “Bersatu, Bersetia, Berkhidmat”
    Cogan Katanya
    ANOONNNNNNNNNN Terus Mara
    Untuk Rakyat Malaysia


    RAJA ANON

    ReplyDelete
  16. da bnyk da bende2 ni and da sangat lame kelab masonik ni menetap di bumi..tu tu umno/pkr tu.pun masonik gak wahahah kalau tak caye kaji la sejarah ..ahha..kat malaysia ni...tak lame lagi kiamat la .dajal kuar....wahahha wahah korang da makan pisang ? wahhahaha

    ReplyDelete
  17. HAHAHAHAAHA. mungkin.. mungkin..

    ReplyDelete
  18. hmm why pyramid?

    ReplyDelete
  19. kalau camtu UIA lagi teruk la... Universiti Israel Anwar.. kahkahkah

    ReplyDelete
  20. Aku keja on stage 4 hari blakang academician masa MMU convo haritu. Ni pejadah apa masonic ni. Dah namanya jubah konvo mmglah semuanya mcm tu kut. Pasal music tu, kombo musik ATM yang main lagu tu. Tapi aku pelik jugak. Masa lagu Gangnam style dgn Anak kampung diorang main, takde la plak aku nmpk unsur freemason di situ. Konspirasi sungguh.

    ReplyDelete
  21. adakah anda tahu mereka2 ini sedang memerhati kite melalui kamera2 yg dipasang ditepi2 jalan...ini juga masonic...mata 1...takbir...

    ReplyDelete
  22. Eh betul la tu MMU - Malaysian Masonic University.

    ReplyDelete
  23. Malaysia memang dah jadi negara freemasin

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails