Wednesday, 24 October 2012

Serius Konsep - Lamborghini Perdigón 2015 (13 Gambar)


Nice!

Ini ialah konsep Lamborghini Perdigón 2015 yang dihasilkan oleh Ondrej Jirec, seorang pelajar jurusan rekaan automotif di Art Center College of Design in Pasadena, California. Konsep ini dihasilkan oleh beliau di masa lapang dan bukannya coursework koleh. Sangat menarik. Kami tak tahu air intake di hapadan Lamborghini Perdigón 2015 ini berfungsi sebagai apa tapi ianya kelihatan sangat bontot jahat!




Lapooran asal AutoBlog

35 comments:

  1. http://waktupegi.blogspot.com/ mampir yah kawan

    ReplyDelete
    Replies
    1. goblok tenen. isap nenen

      Delete
    2. gapo dio gak... hebak keto ni... kawe kalu beli buak pegi pasar jah

      Delete
    3. cibai ah ingat blog apa, blog lucah indon rupanya haram jadah tul.

      Delete
    4. haha..dah tu kau pun follow blog tu kan?

      Delete
    5. Prince of Noob bajet noob sgt r..

      Delete
    6. aku terfollow, aku ingat blog apa tadi... bila scroll ke bawah cam harooooooom

      Delete
  2. mampir kepala hotak kau

    ReplyDelete
  3. signal takdak..btw, jizz jizz

    ReplyDelete
  4. ini lipas bukan kereta

    ReplyDelete
  5. cantik fap fap ohh..fap fap

    ReplyDelete
  6. semart gile mouse ni

    ReplyDelete
  7. fuck everybody

    ReplyDelete
  8. Menarik tapi nampak pelik sikit.
    www.suarapemikir.blogspot.com

    ReplyDelete
  9. apa kebabian kah kereta ini??

    ReplyDelete
  10. kesian bangla carwash

    ReplyDelete
  11. obe ni cam haram, gi guna gambirun najib ni apsal.. aku sgt butthurt ok

    obe gemok
    obe gemok
    obe gemok
    obe gemok
    obe gemok

    ReplyDelete
    Replies
    1. tgu ape lg. jilat lah jilat.

      Delete
  12. Replies
    1. first kepala babi hang bangsat !

      Delete
    2. mohon isap batang anon diatas ini..!!

      Delete
  13. Izara aishah hawt24 October 2012 at 11:37

    i terigin nak jd model untuk kete bapak iye cantik ni. i nak kangkang tiggi2 autoshow perasmian nanti.

    ReplyDelete
  14. Kepala bapak ko!!

    ReplyDelete
  15. kepala babi dok promote blog masing2 !!!

    ReplyDelete
  16. OBEFIEND TAK TAHU MENGEJA KE?? ASYIK TYPO JEK

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails