Friday, 26 October 2012

Serius LOL - Aidil Adha Yang Malang Untuk Dato Shahrizat Jalil


LMAO!

Inilah terjadi apabila pereka kain rentang tak sensitif dengan seni rekaletak dan rekataip. Either that or ada orang yang saja nak membahan Dato Shahrizat NFC

Thanks @ajikxmulong for the lulz


Laporan asal Twitter Johan_Arf


46 comments:

  1. eee...x baek tau buat orang mcm tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. yea..yea...sya dpt tmpat pertama lgi...sukenyaaa ❤ ❤ ❤

      Delete
    2. SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA SEMUA

      Delete
    3. raya, raya jugak. jangan lupa riak. nanti tak sah raya.

      Delete
    4. aku baca kat amenoworld banner kak jat lembu tu photoshop, fake...

      Delete
    5. mmg fake pn. kalo tersilap print pn, takkan la client nak gantung bnde cmni. baik suruh printer/designer tu ganti. Malu oiiiii.

      Delete
    6. Agak-agak,klu si NOOB ni aku korbankan,bole dikira sebagai haiwan korban x?xabis2 dgn link dia..PRINCE OF NOOB,hentikan pelacuran ko

      Delete
  2. Hahahaha... malunya. First.

    ReplyDelete
    Replies
    1. bodoh!mmang patut pn ko malu!
      NOOB lembab!

      Delete
    2. awk..jgn ckp mcm tu,
      x baek maki2 org la...

      Delete
    3. org2 mcm ni elok korbankan ja. jilaka

      Delete
    4. bodoh macam lembu

      Delete
  3. Replies
    1. eee...ckp ape nie.tak baek tau maki2 mcm tu

      Delete
    2. UMNO + NAJIB + ROSMAH + ANWAR IBRAHIM + PKR..= SEMUA LEMBU BODOH..PPTUIHHHH

      Delete
    3. ptuih ptuh juga tp ko sekolah rendah sekolah menengah bawah ketiak dorang juga, ptuih muke ko balik

      Delete
    4. sek.men n sek rendah bwh ketiak sapa ek?x paham..

      Delete
    5. PENCACAI UMNO IS HERE SEHHH..HELLO AKU SEKOLAH RENDAH & SEKOLAH MENENGAH KAT SINGAPORE OK...BILA DAH KERJA AKU BALIK MALAYSIA..TAPI TGK CAMNI PUNYA POLITIK NAJIB & ANWAR ...STUPID POLITICIAN AT ALL...PPTUIHHHHHH

      Delete
    6. babi, kau balik singapore la. minum air tahi..puih!!

      Delete
    7. Singapore?babi la lu samak dulu baru datang malaysia,minum air kencing lee kuan yeww ptuuihhhh!!

      Delete
    8. Aku org Malaysia, dibesarkan di Singapura,bekerja di Malaysia untuk berbakti di tanahairku sendiri..aku bayar cukai untuk hasil negaraku sendiri..tapi kalian tau nak maki hamun jek..begini la perangai org Malaysia otak sempit...ni mesti org Melayu UMNO bodoh hanjeng ni

      Delete
    9. ko pon maki2 cam sial singapore buto gi mam isap konek lee kuan yew tua sial babi

      Delete
  4. wAKAKAKA ,sengaja ke tak sengaja ni?

    ReplyDelete
  5. aku x nampak apa-apa kesalahan pada poster tersebut (sarcasm)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Butoh hang sarcasm mana boleh habaq. Bodoh mcm lembu hang pi melancap la woi!

      Delete
    2. butoh lembeww klu dye x ckp mane ko tawww lembeewwwwww!!

      Delete
    3. Ingat best la dok letak sarcasm2 babi jadah,nak tunjuk intelek baca buku la woi!

      Delete
  6. Selamat hari raya aidiladha... dikesempatan ini saya ingin memohon seribu kemaafan,... jika saya ada terkutk or termaki... semua itu hanyaa gurauan.... saya hanya insan yg tak sempurna..... hanya nabi yg sempurna (maksum).... assalamualaikum....

    ReplyDelete
  7. haha bapak poyo gila nak tunjuk sumbangan 20 ekor lembu hadoii

    ReplyDelete
  8. Kah kah kah. Ini Mami iJat serupa artis. Sudah bikin salah pergi Mekah cuci dosa guna media.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi dia ni kan pelupa. Anak sendiri tak ingat kerja apa. Plawok plawok plawok

      Delete
  9. Hye, saye merupakan seorang anon yang baru, minta tunjuk ajar dari anon2 yg lebih senior, saya budak baru belajar ambil galah tolong jolokkan, sekian terima kaseh.

    ReplyDelete
  10. Tak payah nak maki2 org sgt.. Malaikat kiri kanan dok menulis je.. Awak pun belum tentu selamat.. Api neraka tu kalau dibuka sebesar jarum shj pada dunia, hancur terbakar dunia ni.. Dah rasa kuat nak lawan api neraka Allah? Ingat, Allah Maha melihat.. Kalau diletakkan api neraka sebesar semut di bawah tapak kaki boleh menggelegak otak.. Di letakkan digunung, hancur gunung.. Setiap patah perkataan yg kita tulis semua Allah nilai.. Bila banyak memaki dan mencarut, tanda hati hitam, rahmat Allah tiada, hidayah Allah tiada.. Maka tunggulah balasan neraka Allah nanti..

    ReplyDelete
  11. memang lembu pun, tidak boleh dinafikan pun

    ReplyDelete
  12. tjuk sal slap print banner..tp yg korang nk men2 politik ni ape jadah??ase dri 2 da ckup phle ke nk tmbh2 dosa..

    ReplyDelete
  13. bgus anon 18:29.. x de y berani reply sbb dorg sumer kaki kutuk punyer org.mgkn dorg luper la tu apa yg dorg tulis dan buat akan dihitung dikemudian hari..mohon maaf semua

    ReplyDelete
  14. Jom tengok movie free

    ..........................

    Dragon Ball Movie

    ######################

    ReplyDelete
  15. Kami pembekal strip ujian kehamilan dan ovulasi dengan harga yang murah tetapi berkualiti.
    Kami menjual secara runcit pukal dan dropship.
    Harga serendah RM1.00/pcs.
    Lebih banyak anda beli, lebih DISKAUN kami beri
    Untuk keterangan lajut lawati blog shop kami:
    http://kit-ujian-kehamilan-murah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. Jadi joke dah shahrizat ni..haha~~

    PELIK!! Ular Sawa Yang Gemar Hisap Rokok

    ReplyDelete
  17. salam..tambah pendapatan anda dgn SAP Venture V...x perlu bt ape2..anda blh jalankn aktiviti harian anda seperti biasa..x perlu promosi,x perlu ajk org untuk join..cume daftar sahaja dan x perlu bt ape2..untuk maklumat lanjut sila ke http://rm50.ibct.my/444

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails