Friday, 4 October 2013

Serius LOL - Nombor Pendaftaran Kereta Yang Serius Mintak Kena Ludah


Legit

Penang drivers are the worse mengikut kajian tidak saintifik Universiti Serius Stereotaip Malaysia tempohari. Sekiranya anda jumpa kereta ini dan pemandu bawak macam nakharomz sila ludah. Nombor pendaftarannya amat mengundang!




Laporan asal Brosam4067

17 comments:

  1. salam jumaat OBE...(:

    ReplyDelete
    Replies
    1. sesat. Mana ada salam jumaat? Bida'h. Dari salam jumaat, baik cakap salam 1Malaysia.

      Delete
    2. sampaiknlah salam..cintaku pdnyaaaaa.

      Delete
    3. salam akhir.. salam yang teristimewa........

      Delete
  2. phuii ok lagi. cuba cari PUK1 pulak. ha.. baru sedap jilat - funaki

    ReplyDelete
  3. phuiiii kat muka najib

    ReplyDelete
  4. haha... lawak-lawak.... satu lagi.. dulu penang biasa dgn plat sepender... x tau skrg ada lagi ke tak..

    ReplyDelete
  5. penang drivers memang macam haram,lagi2 yang itam legam tu .

    pastu no plet memang plet spender lagi , entah mate kerow mane nampak lawa tah macam tu. phhuiii

    ReplyDelete
  6. admin obe gemuk cari no flat PUK 1

    ReplyDelete
  7. SELEPAS beberapa bulan kelahiran anak sulungnya, bintang realiti Kim Kardashian akhirnya memuat naik gambar anaknya di laman sosial untuk tatapan peminat.

    Bintang realiti yang terkenal menerusi siri Keeping Up With The Kardashian itu berbuat demikian pada Sabtu lalu menerusi akaun Instagram miliknya.

    Kekasihnya iaitu Kanye West pernah memuat naik gambar bayi mereka yang diberi nama North West itu di Instagram pada bulan lalu.


    Anak kepada Kim dan Kanye iaitu North West.
    Menerusi gambar terbaharu itu, bayi yang dipanggil Nori itu semakin comel dan ramai peminat berpendapat wajahnya mirip ibunya.

    Dalam pada itu, masih belum ada perkhabaran tentang tarikh perkahwinan pasangan itu yang dilaporkan akan diadakan dalam masa terdekat.

    ReplyDelete
  8. mmg dah nak sangat orang puiii kat dia kot,,,

    ReplyDelete
  9. http://Youthweeklypay.com/?invite=39575

    ReplyDelete
  10. http://tasks4job.com/?refer=57421

    ReplyDelete
  11. http://tasks4job.com/?refer=57421

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails