Friday, 11 October 2013

Serius Kreatif - Gadis Pin-up Dengan Baju Diperbuat Daripada Susu (12 Gambar)


Cool Beans

Gil Elvgrean ialah illustrator gadis pin up yang terkenal pada dekad 50an. Seni pin up kini sudah semakin pupus dan Jaroslav Wieczorkiewicz  seorang jurugambar yang berpengkalan di London mahu mehidupkannya semula. Milky Pin Up dihasilkan dengan bantuan susu dan fotografi kelajuan tinggi. Hasilnya ialah "baju" yang diperbuat menggunakan susu. Cool!





Laporan asal Business Insider , Aurumlights

23 comments:

  1. Hari Jumaat hari mulia, hidupka hari ini dengan amal ibadah Obe. bukan sebarkan maksiat dan tingkatkan saham dosa. Insaflah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Obe ni malas Ustaz. Entry ni dia dah buat awal, cuma di auto-publishkan bila sampai masa jadualnya. So, dia x pikir pun hari ini hari jumaat sblm set time tu. Mmg Obe ni gemuk.

      Delete
    2. Tak yah nak tegur orang sangat la weehh..mu pun belum tentu betul ke tidak..phuiiii

      Delete
    3. org nasihat dgr..ko ni kafir ke??..pui la anonymous 12 october..

      Delete
  2. Blog porno wannabe nombor satu Meleis

    ReplyDelete
  3. Effi Obefiend Saharudin11 October 2013 at 10:04

    Hai nama saya Effi, nama manja Abang Obe. Saya suka makan. Saya gemok. Saya tahu saya gemok. Gemok best

    ReplyDelete
  4. Babi obe kan aku dh terfap pancut 10 kali awal pagi jumaat ni. Fuck la kena mandi wajib pulal.

    ReplyDelete
  5. brb fap fap fap

    ReplyDelete
  6. ko pon satu ustaz. sibuk bukak blog ni wat hape.

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada org report kat saya. saya dtg tengok dan bagi nasihat. kita sesama umat Islam wajib berpesan kepada kebaikan dengan kesabaran

      Delete
    2. saya suka komen ustaz..

      Delete
    3. tak baik begitu... :)

      Delete
  7. nampak punca susu..memang berkaitan la subjek ngan konsep gambo..pandai jurufoto ni - hanya berjiwa seni je paham

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails