Tuesday, 22 October 2013

Serius Sadis - Rasisma Di Israel Terhadap Warga Afrika : Sama Macam Malaysia


Yay Rasisma!

Malaysian dan Israeli ada perangai yang serupa iaitu kebencian terhadap "Awang Gelap". Siapa kata kita tak ada persamaan. RACISM is universal. Ha ha ha!


16 comments:

  1. yahudi taktau malu, ambik tanah orang lepastu halau orang lain

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana sama dengan Malaysia. Rasis Malaysia terhadap negro lebih ke arah sindiket penipuan dadah ke atas orang Meleis. Obe ni makin bodoh tolol pulak sejak dua menjak ni

      Delete
  2. hahaha.. obe ni x reti beza situasi.. kat sini orang benci awang hitam sebab majoriti diorang ni buat jenayah. tak caya tanya pompuan melayu, diorang bangga ade boyfriend african... aku penah jumpe makcik y dgn bangganya ckp anak die kawen dgn negro... lol

    ReplyDelete
  3. Dear educated Obe,

    Please do not compare Malaysians and these heartless Israelis..we never deny any basic needs for the Africans in Malaysia. I live in Subang Jaya..these 'awang hitam' lives in the luxury condos almost everywhere in Subang.

    ReplyDelete
  4. hek eleh la!puihh sama Israel...tanah pon ko cekau dari Palestin..puihh kat muka kau israel!

    p/s:aku malaysian,tpi aku minat laki nigger..hahahaha!ohh the horrible truth...
    -_-


    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau suka nigger sebab batang besar je tak lebih dari tu

      Delete
    2. muka kau pon aku tgk horrible giler. xlawa pon. pegi la ko kawin nga nigger kau tu. xde sape pon nak buat ko bini kah kah

      Delete
    3. illuminati,kalau aku plih nigger sbb die pnye besar,are u implying that malay male punya small,that's why i choose nigger over malay??hahahaha!or u pnye yg small?hahahaahhaa!

      laguna,alhamdulillah..aku memang tak lawa,..tpi kalau dah jodoh dengan nigger,nak buat macam mana kan..mana la tau,insyallah nigger tu lagi baik agama dan budi pekertinye,malah lagi hensem dari ko..aku pon x ingin buat ko jadi laki....alhamdulillah x dapat laki mulut puaka macam ko..hehehee

      Delete
  5. you all should watch The Help movie.

    ReplyDelete
  6. negro kat malaysia datang buat taik dgn menipu orang dgn buat kecoh jer. adoi obe. mohon sesiapa tolong azankan di telinga obe please.. ~~

    ReplyDelete
  7. ko xpenah kene scam dgn diorang sbb tu ko sayang abam2 africa nih..

    ReplyDelete
  8. obe hanya akan menyesal bila bini dia berlaku curang dgn negro wkwkw

    ReplyDelete
  9. kot yer nak anti-rasis agak agak la bangang obe....sah sah la yg dtg kat malaysia ni babi babi nigeria yang seludup masuk segala jenis dadah dan scam merata kat internet. aku tak tahu nak sumpah seranah ko tahap mana dengan kenyataan ko pasal rasis kat gagak hitam ni. ini bukan pasal warna kulit tapi gejala dan perangai mereka yang mmg mcm gampang tu. tolong celik sikit hati tu boleh tak. selama ni aku tak pernah komen kat blog ko tp bab ni mmg aku bengang.

    ReplyDelete
  10. bengong gile Obe.im being honest.kt malaysia benci awang hitam sbb diorang buat jenayah.bkn racist 100%

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails