Friday, 11 October 2013

Serius LOL - Bengkel Kereta Paling Barisan Nasional Di Malaysia?


Kedai Hardware 1Malaysia

Mesti kedai ini projek juta-juta! 




Laporan asal Pacat888

54 comments:

  1. Replies
    1. ko pon same bodo

      Delete
    2. obe macai pr yang bodo. bengkel dengan kedai hardware pun tak tau beza. patut la pakai speks and gemok macam babi.

      Delete
    3. Reality. penyokong BN tu Pencacai.

      Delete
    4. suke ati je ckp org bodo..mcm ko tu pandai sangat..puii

      Delete
    5. mmg betol obe bodo!

      Delete
    6. bodo punye anon 12 october. bengkel jual jaring besi lak? kedai atas ni kedai kau ke cai? marah sangat nampak?

      Delete
  2. http://mrwgifs.com/wp-content/uploads/2013/06/Happy-Clapping-To-Dramatic-WTF-Reaction-GIf.gif

    ReplyDelete
  3. PR takde macai ke..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Atas aku ni haa. In b4, Obe gemok!!!

      Delete
    2. klu macai mmg org tahu BN hahha. klu PR kene sebut macai PR. Macai mmg khas tuk BN je. ade fhm? hahhaa

      Delete
    3. ye ke? setau aku macai tu khas tuk PR je... sbb sokong cinebabi...

      Delete
    4. anonymous 12:20 ko ckp cina babi tp ko ngn anak bini ko mkan hasil cukai cina babi jugak...ko pun sama je babi

      Delete
    5. macai pr tak bodo macam macai bn

      Delete
  4. MACAI = main angguk cakap anwar ibrahim..

    ReplyDelete
  5. Tak lawak pun *huarghh*

    ReplyDelete
  6. bila utusan guna tanda ? lepas statement tak jadi isu.. tp obe guna ramai lak panasnye

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau stopa ali main janda, kalau anwar main bontot macam mana pula, kau panas hati tak

      Delete
    2. macai detected ^

      Delete
  7. Bengkel kereta paling bisjut ada tak?

    ReplyDelete
  8. ramai gila babi macai butthurt, hahaha macai bodoh

    ReplyDelete
  9. nie bkn bengkel kereta...nie kedai hardware

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini bukan kedai bisjut ke?

      Delete
  10. Macai dari PR atau gomen. Sama je dua2. Mundur dan suka berbalah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. LOL.. obviously u're a MACAI.. maybe MELEIS too.. lol!

      Delete
  11. i baru lepas syampu rambut *flips hair

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai baru buat fingering..*flips anus hair

      Delete
  12. anon 18:13,and obviously you are a pencacai..LOL!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ^ and obviously you are..,xpela malas nk cakap

      Delete
    2. if I macai pon,so what..x butthurt pon sbb da biase..kekekee..

      Delete
  13. admin macai koling cino

    ReplyDelete
  14. Ni mak cik nak bagi petua kat korang kaum hawa macam mana nak rapatkan puki yang dah longgar macam burit gajah. Setiap pagi amalkan senaman kemutan..jangan lupa sediakan halia sebesar ibu jari yang sudah dikupas...masukkan ke dalam lubang puki...buat kemutan sebanyak 18 kali. Lepas tu tampar dengan lembut puki korang sambil berkata *hei cepat la ketat*. Terima kasih dari mak cik kiah paling rock

    ReplyDelete
  15. Salam, kami student Universiti Malaysia Pahang, buat satu campaign awareness so that Malaysian will inspect their car regularly (under Malaysia Automotive Institute), mohon follow dan bantu kami sebarkan maklumat mengenai kempen ini , terima kasih :D http://umpautoinspector.blogspot.com/

    ReplyDelete
  16. ni br macai sejati

    ReplyDelete
  17. macaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    ReplyDelete
  18. “Itu memanglah mangkuk… kau ingat dia ni anak dara lagi ke? Janji sedap dapat main bontot power dia ni sudahlah…” kata lelaki itu sambil terus memacu kemaluannya keluar masuk dubur kak Nora hingga bergegar punggung berlemak kak Nora yang sedang menonggeng itu..

    Lelaki di bawah kak Nora langsung tidak menyampuk, sebaliknya wajahnya menggambarkan kesedapan kemaluannya di kemut Kak Nora. Kemudian kak Nora mencapai kemaluan keras seorang lagi yang sedang menunggu di depan mukanya. Terus di hisap kemaluan keras itu membuatkan lelaki itu mengerang kesedapan.

    “Oooohhh… sedap gila akak ni hisap… boleh pancut awal ni…” kata lelaki itu.

    “Lu dah pancut lu kena bayarlah… apa susah..” akhirnya lelaki yang berada di bawah kak Nora bersuara.

    Seakan Am cam akan lelaki itu. Tidak syak lagi. Itu adalah lelaki sama yang dilihat main bersama kak Nora tempohari. Nampaknya pada malam itu dia membawa rakan-rakannya sekali.

    Am lihat kak Nora begitu asyik sekali melayan 3 orang pelanggannya sekali gus. Wajah kak Nora yang masih cantik itu kelihatan terpejam matanya menikmati tubuhnya dihenjut serentak di kedua-dua lubang oleh 2 orang lelaki sambil dirinya sendiri sedang menghisap kemaluan seorang lagi lelaki di hadapannya. Punggung kak Nora bergegar sewaktu dihentam tubuh lelaki yang meliwatnya. Nampak benar lelaki itu bernafsu sekali meliwat punggung kak Nora yang besar itu. Melentik punggung tonggek kak Nora disetubuhi oleh 3 orang lelaki secara serentak.

    ReplyDelete
  19. jilat pantat bini najib r ni

    ReplyDelete
  20. macai bn yg bodooooooo..bengong nak haram

    ReplyDelete
  21. korang melayu paling lahabau pernah aku jumpa ....

    ReplyDelete
  22. http://www.marketglory.com/strategygame/asskip

    ReplyDelete
  23. x bodoh bukanmacai umngok namenye..kikikiki

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails