Thursday, 10 October 2013

Serius Kreatif - Gambar Prom Puteri Dan Putera Disney (12 Gambar)


Comel

Jika watak Disney pergi ke prom sekolah menengah beginilah rupanya agaknya. Illustrasi ini dihasilkan oleh Spicy Stewed Demon yang berasal dari Atlanta.Comel!



Laporan asal DeviantArt 

14 comments:

  1. Replies
    1. tgok tarzan 2 tringat cte porn tarzan n jane, vintage porn

      Delete
  2. wah, kreatif... sayang prom2 ni takde kat malaysia... huhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. apsal ada kalau ada prom boleh fap pulak? Ni jenis spisis bahaya gilak nih. Ada ke prom membawak ke melachap. Looser.

      Delete
    2. betul...aku setuju dengan ko tu anon...ahmadje ni pun asik nak fap je...kalau ada..boleh lah bawak ke bilik...apehal ko nak fap je..

      Delete
    3. wei anon takley ada official account laa..
      stupid lah you nih..

      Delete
    4. sebab tu la ko bodoh dan kekal bodoh.memang tak maju otak kau tu..ke tong sampah. official account tu legit ke bingai

      Delete
  3. Kenapa ada muka lelaki tu horny2 belaka?

    ReplyDelete
  4. snow white kene gangbang lepas prom

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails