Friday, 4 October 2013

Serius Cool - Timelapse Pemandangan Dari Grand Theft Auto V


Woah

Kami baru habis main GTA V semalam. Baru 89% pasal ada lagi misi rahasia yang kami tak jumpa. Anyways harus kami katakan grafik GTV V memang real. Tak percaya? Tengok video timelapse di bawah. Cool beans


11 comments:

  1. fcuk u obe!making me jealous...I only have pc..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tunggu jela pc version. bising pulak adoi

      Delete
    2. wan be fuck?

      Delete
    3. let fuck in the ass shall we?

      Delete
    4. Perghh....shiok la kau Obe. Ada awek nak fuck kau....siyout. Minta izin Min dulu wei....

      Delete
  2. Gamers= Takder life. Last2 gemok depan skrin. Nak bercakap dgn orang pun tak reti. Dah dunia pindah masuk dlm game?
    Aku tahu gamers kunun, akan trkocoh-kocoh nak reply.
    Macamla aku nak tengok entry ni lagi. Hoho.

    ReplyDelete
    Replies
    1. so kurangkn gamers, bnykkn haters cm ko nih? biarlah gamers tu dok umh xkcau org, drpd org konon2 ade life sgt cm ko ni dok sibuk ngn hal org lain..kurang skit dosa dok umh ye dak..xkesah la ko tgk blk entry ni ke x..mgkin de org lain yg sama IQ nyer cm ko ni trbaca ke kn..pedoman la skit

      Delete
  3. ganas woooo main gta nih... jgn bagi budak2 kecik main sangat.. addicted nanti...

    ReplyDelete
  4. bestnye Obe dapat main GTA V...banyak betul masa dan ada console

    ReplyDelete
  5. no wonder la $200+ million modal buat game ni..terbaik!

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails