Tuesday, 17 September 2013

Serius LOL - Aksi Lagak Ngeri Paling Epik Dari Bollywood


BAWSE!

Ini dari filem All The Best lakonan Ajay Devgan dan Bipasha Basu. EPIK


25 comments:

  1. paling bangang punye effect

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini bukan effect, ni namenye penipuan abad ke 21 la bagang..

      Delete
  2. india, tamil film sentiasa kedepan dengan aksi epic diorg yg melangkaui jangkaan amareka,japan,korea or other country film makers, except malaysia :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kang malaysia buat korang cakap tiru keling plak..dah bnyak sogeh dah kenape..kite ade trademark kite r..

      Delete
  3. semua ini hanya ilusi. mohon bankami.net bagi pencerahan kepada mandi mayat.

    ReplyDelete
  4. dah mcm yg nih..
    http://1.bp.blogspot.com/-GsFgXaGTNoI/UimwbMCTyfI/AAAAAAAAHAY/m7hXi67EgSg/s1600/indian-action-boss.gif

    ReplyDelete
  5. kereta buatan orang india memang best!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  6. because fuck physics, thats why..

    ReplyDelete
  7. wlaupun tak masuk akal tapi advance dari filem kita...ahaks...

    ReplyDelete
  8. Hahaha sure dominic dgn geng dia smbah ajay..n mntak masuk dlm fast 7 nnt

    ReplyDelete
  9. Okay apa special effect ni, The Law of Physics. Anyway, Tetek hindustan memang besar dan bulat.

    ReplyDelete
  10. fuhhhhhhhhh cita transporter pon tak mcm neh!

    ReplyDelete
  11. jgn salahkan dorg,kehidupan dorg x normal...

    ReplyDelete
  12. Bapak bodoh nak mampus..

    ReplyDelete
  13. Pariahs will always be pariahs... As much as they think its a move forward in special effects, it's actually just plain moronic.

    Nasib baik Malaysia belum terikut lagi kekelingan bollywood, but that doesn't mean movies kat sini are worth watching. Boleh tahan juga kelingnya.

    Sekian.

    ReplyDelete
  14. Yg penting Bipasha Basu fapable

    ReplyDelete
  15. RIP drift, hello flying sideway car.

    ReplyDelete
  16. kl gengster 2 lawan polis selamba je

    :isu gossip hangat hari ini :

    isu hangat julia perez bikini terlampau
    julia perez bikini leaked

    isu hangat fida ibrahim buang tudung
    Fida ibrahim nekad tidak bertudung kembali

    ReplyDelete
  17. Kebabian apakah ini keling

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails